Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

misiaczka21

może ktoś szuka mieszkania w łaziskach górnyc??? TANIO

Polecane posty

No teraz to mi się te Łaziska podobają :classic_cool: Nie można było od razu tak zareklamoweać? Jednak tam się coś dzieje i klimat dla mnie :)

Gość Nie kupujcie
Co do sląska, to jedyna miejscowośc jaka jest na poziomie i ładne to Tychy.

Gość bardzo mi sie podoba
no niezle ja wlasnie w tychach mieszkam...

Gość Nie kupujcie
No to spróbuj, ja przed zamieszkaniem w łaziskach średnich bardzo lubiłam ludzi, byłam otwarta na nich, lubiłam rozmawiać z róznego rodzaju sąsiadkami w poprzednich miejscach zamieszkania, ale po tym co tam przeżyłam stronie od nich jak najdalej, nie ufam, nie zawieram znajomosci, tylko dzień dobry i na tym koniec, a już w szczeólności nie wpuszczam do mieszkania. Żadnych przyjaźni z sąsiadami i ludźmi w miejscu zamieszkania, tylko oficjalne kontakty i tyle.

Gość Nie kupujcie
Nie znam osobiści drugiej takiej miejscowości na śląsku jak Tychy, która miałaby tyle zieleni, owszem sa pewne niedociągnięcia, ale wierzcie mi Tychy są ładniejszym miastem niż niejedno w UK. Owszem też kumoterstwo i lizajdupstwo tam króluje szczególnie w tych zakładach na terenach przemysłowych, ale ogólnie ładne miasto.

Gość bardzo mi sie podoba
ladne i zielone to fakt, zaczyna sie troche przemudowywac i odnawiac to fakt ale idz na miasto po 20 to zasniesz na stojaco...tak jak bylo w planach budowniczych jest to nadal miasto - sypialnia

Gość Nie kupujcie
Kto wie gdzie sie bawić i ma kase to idzie, a kto nie ma to siedzi w domu, tak jest wszędzie, niestety...

Gość Nie kupujcie
Autorko zapomniałaś jeszcze napisac , jaką wyjątkową atrakcją jest bliskośc kopalni i codziennie jazdy rozklekotanych starych cięzarówek z węglem, na jedynej głównej ulicy w Łaziskach średnich, a Huta " Łaziska" może jest i daleko, ale smród z płonącej hałdy jak sie wjeżdża jest powalający. Ogolnie masakra, jak ktoś będzie taki głupi i sie skusi i kupi to mieszkanie, to po pół roku bedzie sobie włosy rwał z głowy. OSTRZEGAM !!! To reklama za to gnoje jak traktowaliście przez 3 lata mnie, mojego męza i mojego małego synka, jak tam mieszkałam, na taka reklame tylko zasługujecie. Kto nie swój, nie stamtąd to wróg, takie jest wasze motto, wsioki.

Gość wtrącę swoje trzy grosze
do NIE KUPUJCIE przykład z hałdą nietrafiony :P http://miasta.gazeta.pl/katowice/1,72055,3306053.html co do twoich sąsiadów, to szczerze im współczuję takiej sąsiadki :P ziopiesz nienawiścią więc się nie dziw, że podobne uczucia wracają do ciebie :P

Gość Nie kupujcie
tej nienawiści nauczyli mnie ludzie co tam mieszkają. Jak chcesz sprawdzić to kup tam to mieszkanie zobaczymy jak potraktują cię tamci ludzie i jak szybko będziesz chciał/ła stamtąd uciekać. Ja tylko ostrzegam, tamte czasy są za mną i już na całe szczęscie tam nie mieszkam, ale jak ktoś z własnej woli chce się w to pakować to jego wybór, tylko, żeby potem nie płakał, z jaką ciemną wioską o własne prawa musi walczyć.

Gość nie bądź gołosłowna
tylko powiedz co ci robili? mam zamiar wybudować dom w Łaziskach :)