Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość alucard 2324

szukam tej jedynej

Polecane posty

Gość alucard 2324

szkam tej jedynej..mieszkam za granica..preprowadzam sie z kraju do kraju......jest moja jedyna tam gdzies?jesli jestes...i marzysz o tym co ja..odnajdzmy sie..szukam cie przez cale zycie ksiezniczko:(w polsce ,angli grecji norewgi...znajde cie chocbym mial caly swiat odkopac...a jesli chcesz poznac moja dusze..poszukaj tematuw na tym forum z podpiskiem alucard...Pomozmy innym lub potrzebujacym oraz zakrety losu-alucard:(

Gość byłam normalna ...
wal się chłopie :classic_cool: teraz już nie dam się na to nabrać:P

\"szukam cie przez cale zycie ksiezniczko w polsce ,angli grecji norewgi...\" Kurdesz, a może ona już obok jest, tylko tak szybko przed nią spierdzielasz, że Cię dogonić nie może?

Gość alucard2324
ehh..ja tak na powaznie..chyba sie poddalem:(juz nie mam sil na nic.......depresja,przezycia..zmiana waluty.....qwa!!wszystko to by uciec od strych wspomnie ktore mnie dodlownie maltretuja i by znalezc ta Jedyna...znajde ksiezniczke.....musi taka byc.....:(..jedyne co ptagneto kochac ii BYC KOCHANYM!!!!!!!marznie 24-letniego,przytsojnego faceta ktory wydawaloby sie albo jest nieosiagalny albo nie ma problemow..wcale tak nie jest..jest zupelnie odwrotnie:(

Gość BULKA.KKK
TU JEJ NIE ZNAJDZIESZ

Gość grudzień.......
normalne nie siedza na kafeterii :D

Gość alucard 2324
ps. ten jedyny też może być

Gość alucard2324
ehhh..nie wiem gfzie ja znajde.......w jaki sposob.....nie wiem nic...wiem tylko ze nie krzywdzilem,nie zabilem,nie molestowalem......jestem zupelnym oderotem od jakichs 90 procent facetow a mimo to.....nawet nie potragie tego okreslic......to nie pech,,,,,kara..ale za co??

Już Ci mówię za co... jak się ma miękkie serce, to trzeba mieć twardą dupę... posłuchaj siebie przez chwilę. Nawet ja (a jestem kobietą) się tak nigdy nad sobą nie użalałam. Jaka kobieta by chciała tego w kółko słuchać? Jesteś facetem, to bądź facetem, a nie ciepłą kluchą. To nie znaczy, że masz bić i pić, tylko po prostu być silny. Myślisz, że tylko Tobie się przytrafiło, że dziewczyna Cię zostawiła? Rozejrzyj się dookoła, jest mnóstwo takich ludzi i od tego się nie umiera :o

Gość alucard2324
ok bez jaj teraz.....nie jestem szczesliwy do tego stopnia ze pisze na kobiecej kagetarii od jakiegos roku o wszystkim co mi slina na mysl pryniesie......nie moge Cie znalezc.....wogole.....podsumowujac.....zeswirowalem:(jutro bede qwa biale myszki widzial..albo mnie w jakis pasy zapna......az tak hu....wrr......mial byc slub i rodzina -lecz zostawila nie dziewczyna....w mym sercu ta jedyna....do ktorej mysli to rutyna.....mam jej dosc,siebie dosc....pragne znow cieszyc sie zyciem cos otworzyc na nowo..nowy rozdzail mojej ksiedze zycia...choc musze ta ksiege na nowo pisac..i bedzie to mialo trwac po wieli....kiedys ta ksiega zakonczy sie happy endem ..

Gość alucard 2324
WYszlam z kapieli-masz racje.....tyle qwa mac ja naleze do tej slabej frupy facetow co sie rozzalaja jak cieple kluchy..z twardego faceta zamienilem sie w jakiegos mieczaka.....ale nie jest mi latwo......wyobraz sobie ze tarcisz ta jedyna,co roz zmieniasz kraje pobytu,nie zawierasz znajomosci,traciszrodzine......mow co chcesz.....ale ja stawiam ponad pieniadze uczucia....bez nich jest g..owno za przeprosze niem.....ani rodziny ani nic..wielki h..uj z tego ogolnie..wogole...szkoada fadac

Gość alucard2324
Ja wiem jedno.....wsrod tylu kobiet co tu pisza znajde ta jedyna ktora me serce podobne do mojego a jak nie tu to gdzies na swiecie....jest jasa ktora doceni te uczycia..ile kobiet prafna byc kochane?nie molestowane psychicznie....ile kobiet pragnie znalezc normalnego faveta ktory zapewni dobrobyt i da szczescie o jakim nawet nie snily????Ja szykam wlasnie takiej ksieziczki....skromnej....nie wiem moze byc nawet wariatka byle by mnie naprawd szczerze kochala.......BYCIE FACETEM TO NIE JEST POKAZYWANIE WLADZY I ZE JESTES GORA ALE..dbanie o dom,branie obowiqzkow na siebie i traktowanie prezde wszystkim podkresslam traktowanie drugiej polowki jk siebie samego nawet 100000xlepie,,qwa..co ja pisze....:(

Kochaj w życiu przede wszystkim siebie, bo jak będziesz poświęcał się dla kogoś kosztem samego siebie, to nikt tego nie doceni. Docenia się ludzi, którzy sami siebie doceniają.

Gość jestem...............
^^

Gość alucard 2324
Codziennie wieczorem gdy tylko ciemność okryje miasto, wymykam się żabim krokiem na dwór, okryty prochowcem porucznika Colombo, zaczajam w zaułku i wyskakuje przed staruszkami prezentując im swoje dorodne przyrodzenie o długości 3 cm.

Gość alucard2324
hehe......i tak nikogo nie znajde..jestem..jestes?czy tylko udajesz z jestes?a moze tak naprawde ciebie nie ma?kim jestes?moja wyobraznia czy nastepna wrzutka na mnie na tym gorum?przyzwyczailem sie ze lufzie mnie nie kumaja...nikt..bofu dzieki nie mam goto bo po tej kawiarence do jedybego kraju jkiego bym uciekl byl by hades:)