Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cycuś ze staniczka

11 cm - czy da sie wytrzymać?

Polecane posty

Gość cycuś ze staniczka

musze kupić sobie buty na obcasach (których zresztą nie noszę na codzień) i wszystkie, które mi się podobają mają np 11 cm wysokosci obcasa i nie wiem czy sie zdecydowac, bo nie za bardzo umiem sie poruszac w szpilkach. czy takie buty sa wygodne czy nie nadają się np na sylwestra żeby swobodnie się bawić? np taki model : http://www.allegro.pl/item491243895_sliczne_fioletowe_fantasy_anne_michelle_7_40.html

Gość cycuś ze staniczka
czyli takie buty są wygodne ? ja nie umiem chodzic na obcasach, nie zabije sie ?

Gość cycuś ze staniczka
?????? kto ma buty na takim wysokim obcasie, da sie w takich bawić ????

Gość gosieńkaaa
na pewno sie da, ale nozki bola, a jak sie na codzien nie chodzi to odradzalabym, ja praktycznie wcale nie chodze na obcasach i okazjonalnie wybieram obcasy ale nie takie wysokie a nogi itak piekielnie bola

Te buty są boskie :D a tak co do obcasa, wysoki, ale jak taki jak na zdjęciu to dasz radę, będzie Ci wygodnie bo obcas jest gruby i stabilny :) żeby tylko nie miał wysokiego podbicia to będzie ok. Ja raz mierzyłam buty na szpilce 11cm, i miały tak wysoki podbicie że stało się tylko na palcach, buty były tak niewyobrażalnie niewygodne ze nawet po sklepie nie byłam w stanie się w nich przejść....

Gość coprawda nie piwo
Ja kiedyś miałam 13 cm i biegałam w nich :D Ale teraz sama się zstanawiam czy dałabym radę :o Musiałąbyś kupic je sporo przed imprezą i nauczyć się w nich chodzic.

Gość coprawda nie piwo
A te buty są fantastyczne!

Buty ładne, ale na sylwestra całą noc możesz nie dać rady. Weź sobie jakieś na zmianę :D

Ja kiedyś kupiłam kozaki na szpilce w których wogóle nie umiałam chodzić i poszłam w nich na sylwestra, jak się upiłam to się wnich ślizgałam na lodzie i biegałam.... a na tzreźwo ledwo chodziłam :p

Wszystko zależy od tego, jak buty są wyprofilowane. Lepiej przymierzyć buta, a nie kupować na allegro, bo możesz źle trafić i nawet gruby obcas Ci nie pomoże. Ale jeśli nie nosisz butów na obcasie wcale, to będzie Ci w nich ciężko. Na jakie byś się nie zdecydowała, polecam poduszeczki żelowe do butów na obcasie. Kupisz w drogeriach, np. w Rossmanie. Z Kiwi kosztują ok. 13pln.

Idź do sklepu i przymierz jakieś na podobnym obcasie, pospaceruj i sama ocenisz.