Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Hannah_

CHŁOPAKI I DZIEWCZYNY..CO O TYM SĄDZICIE??

Polecane posty

Gość Hannah_

Na wstępie..PROSIŁABYM O OPINIE w związku z sytuacją w której się znalazłam:) Siedzę dziś w domu, gdyż w tym tygodniu zmarł mój dziadek, wiec nie wypada w kilka dni po pogrzebie iść na imprezę. Mój chłopak natomiast pojechał sobie z kolegami na dyskotekę..Mówiąc szczerze czuje się z tym troche dziwnie, tymbardziej że dokładnie tak samo było kiedy miałam obronę pracy, w ostatni weekend przed obroną - ja w domu, żeby nie zarywać nocy, mój facet - baluje z kumplami. Nie chce wyjść na jakąś zaborczą osobę, ale jest mi troche przykro, ze w trudnych dla mnie chwilach, kiedy zbliża się weekend mój chłopak bawi się w disko, natomiast ja siedzę ze swoimi problemami w domu. WYPOWIEDZCIE SIĘ PROSZĘ na ten temat..czy mam podstawy aby mnie to niepokoiło? Czy powinnam z nim porozmawiać? O czym to świadczy z jego strony? Z GÓRY DZIĘKI:)

Gość KKKKKKJPjknsiko
twój chłopak jest zakochany ale..... nie w Tobie powinien byc koło ciebie gdzy Ty cierpisz z powodu straty członka rodziny on to olał pojechał sie bawić żenada

Gość maszas
A rozmawiałaś z nim o tym? MOże on nawet nie wie , że jest Ci przykro. Często imprezujecie osobno? J

Gość szczeraaaaaa
tak szczerze to nie sluchaj porad na zadnych kafeteriach.. sama powinnaś wiedzieć jak się z tym czujeszi sama sobie odpowiedziec na to pytanie.. :)

Gość Hannah_
Różnie to jest, ale zazwyczaj jednak razem kiedy tylko jest możliwość..

Gość maszas
Tak powinnaś z nim porozmawiać. Mój to mnie sam wysyła na imprezy jak jest w pracy. Nie wiem czy to normalne.

Gość Hannah_
No domyślam się, że powinnam z nim pogadać.. Problem w tym, że nie wiem za bardzo jak zacząć?? Tak żeby na niego zbytnio nie naskoczyć, ale też wyjaśnić konkretnie o co mi chodzi. No i boję się też, że on tego mimo moich tłumaczeń może nie zrozumieć:(