Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość maszas

Co o tym sądzić

Polecane posty

Gość maszas

Siedzę dzis w domu a moj facet pracuje zadzwonił dzis do mnie i pyta czemu nie jestem na zadnej imprezie ze moze bym na dyskoteke poszla albo zadzwonila do kolegów. POmału wydaję mi się ,że jemu na mnie nie zalezy nie widze ani trochę,zeby byl o mnie zazdrosny. Czy Wasi faceci tez wam podsuwaja takie pomysly :?

Gość mala234
moj sam nie podsuwa ale nie jest zazdrosny jak ide na impreze albo dobrze to ukrywa

ja pierdole... koleś chce, żebyś fajnie spędziła czas, pobawiła się trochę, a Ty od razu, że mu na Tobie nie zależy.. ja się już naprawdę nie dziwię, że faceci przy babach na mózg czasem dostają, jak im się takie "perły" trafiają...

Gość maszas
No dzieki za opinię. Może masz i rację , ale ja to jestem zazdrosna o niego i coś takiego mi cię zko zrozumieć :)

Gość Rozsądny 1
Dobrze powiedziane Shao_Lin Zamiast się cieszyć, że facet ma zdrowe podejście, a nie dzwoni, żeby sprawdzić gdzie jesteś, z kim się bawisz itp. to ty takie bzdury wypisujesz, że mu nie zależy, jakby napisał coś wręcz przeciwnego, to pewnie byłoby larmo, że kontroluje i spokoju nie ma. Lepiej mu podziękuj za to, jak wróci z pracy do domu!!!

Gość moj ex kiedys
to byl zazdrosny jak szlam po leki do apteki a ty tu mowisz ze on cie namawia zebys z obcymi facetami na imprezke szla.ex chyba by z zazdrosci padl jakbym poszla. tak nie ukrywam ze moj ex jest psycholem.ALE TWOJ TAKZE NORMALNY NIE JEST pozdrawiam:)

Tez spotykałam się kiedyś z facetem przesadnie zazdrosnym , dlatego wiem jak to wygląda i nie chcialabym tego powtarzac. Ale widzę , że popadam ze skrajnosci w skrajnosc. OBecny nie interesuje się z kim się bawie, bo dodam ze nie zna dobrze moich znajomych , Moze raz ich widzial.