Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Justyna Radom

pomocy..

Polecane posty

Witam.. nie wiem juz do kogo sie zwrocic o rade nie mam rodziny ani przyjaciol z ktorymi moglabym porozmawiac.. mianowicie mieszkam z bylym mezem we wspolnym mieszkaniu podzielonym sadownie na\" pol \" od 2 lat po rozwodzie jestesmy mam 6 letniego syna Byly robi mi awantury zneca sie psychicznie naduzywa przemocy wobec mnie w obecnosci dziecka.. nigdy nie wzywalam policji nikt o tym nie wie nawet czuje wstyd przed taka rozmowa z kimkolwiek.. nie moge sie wyprowadzic nie mam dokad on sie nie wyprowadzi bo musialabym go splacic a na to mnie nie stac nawet nie umiem ubrac wszystkiego w slowa czuje sie bezradna zastraszona zyje chyba tylko wlacznie dla dziecka.. nie moge mojego eks eksmitowac nie mam na to podstaw prawnych moje zycie to meczarnia a najbardziej szkoda mi dziecka ze musi to przezywac wraz ze mna.. chce jeszcze cos powiedziec moj byly maz okazal sie geyem.. o tym tez nikt nie wie.. chcialabym zyc w spokoju duszy szacunku wobec mnie zapewnic dziecku i sobie prawdziwa rodzine staram sie jak moge ale z moim bylym mezem \" za plecami \" ciezko mi samej.. jego rodzina mnie nie toleruje nie uwierzyli kiedy mowilam jak zyje w domu ze mnie bije itp sa za nim ja nie mam rodziny nie mam przyjaciol praca 12 godzinna i szybko do dziecka zeby z pseudo ojcem jak najmniej spedzalo czasu widze ze jak syn sie zachowuje jak nie ma \"taty\" nie chce z nim przebywac boi sie go jest jeszcze maly ale juz rozumie na swoj sposob..moze jest osoba ktora moglaby mi doradzic co zrobic w takiej dziwnej sytuacji.. opisalam ja bardzo ogolnie ale moze ktos mnie zrozumie choc troche.. dziekuje..

Gość nie wiem jak pomóc
ale współczuję:(

Gość kobieta z internetu
zgłoś się Ośrodka Pomocy Kryzysowej. Za mało Cię znam, żeby doradzić coś konkretniej. Znajdź w realu jakieś ośrodki pomocy , które udzielają pomocy kobietom w kryzysie. Takie ośrodki powinny byc w kązdym większym mieście, u nas w Poznaniu są.