Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mamuska88

siara na zebraniu w szkole

Polecane posty

Gość .........../..
bo jesteś popier* i sie dziwisz ze Twoje dziecko rozgaduje co sie w domu dzieje...to nie jest normalne zeby mezczyzna nawet po alkoholu chodzil w sukienkach, matka przy dziecku obgadywala nauczycielke i na dodatek bała sie poniesc konsekwencje swoich czynow...Gdybyscie byli normalną rodziną to mała by nie miała o czym opowiadac a jak żyje w patologii to chodzi i opowiada...

Gość mamuska88
czy ja cos zlego napisalam o swoim dziecku?dretwiary pewnie bezdzietne

Gość mamuska88
nie bede tepoto ponizala sie do twojego poziomu i cie wyzywala pisz sobie co chcesz a w wolnej chwili wpadni wyprac mi dywany

Gość .........../..
tak napisałaś: kablara, gnida.... a reszte sobie doczytaj....potem sie dziwisz ze Twoje dziecko rozgaduje wszystko-dziecko uczy sie szacunku przez szanowanie go a nie nazywanie gnida..

Gość płakać mi się chce
ależ kur** się odezwal... facecie nie takie rzeczy jak zakładanie po alkoholu sukienek robia... w sumie po alkoholu to sie rozne glupoty robi i wcale to patologii nie oznacz :P nie wieże ze taki swiety jestes i ani razu sie nie upiles/as do nieprzytomniosci :P

Gość komarrrrekkkk
Sorry, ale ja tylko podsumowałam twoje wpisy. Zrobiłaś jedno głupstwo komentując poczynania nauczyciela przy dziecku, w zasadzie żadnych wniosków nie wyciągnęłaś, a teraz nie myślisz opisując swoją rodzinę. Pomyśl najpierw zanim coś zrobisz lub powiesz. Jeszcze jedno - nie zastanawiałaś się jaki teraz będzie stosunek twojego dziecko do nauczycieli? Skoro matka ich nie szanuje i wprost zarzuca im lenistwo i bóg wie co jeszcze dlaczego twoje dziecko ma ich słuchać i wykonywać ich polecenia. Przy takim podejściu nie wróże kariery naukowej twojej córce. I na pewno nie jestem drętwa. Mierzi mnie tylko brak wyobraźni i głupota!

Gość .........../..
chyba wpadnij....radziłabym Tobie cofnąć się do podstawówki ale ośle ławki zlikwidowali więc raczej nie masz szans się dostać...za wysokie progi jak na Twoje nogi

Gość mamuska88
mowie do moich dzieci jak mi sie podoba nie bede sie tobie tlumaczyc dretwiaro pewnie jestes stara panna napewno jestes takie teksty tp tylko pasuja do stare sflustrowanej panny

no to ja tez bede zla matka, bo na imprezie podczas jesieni kapalam sie nago w rzece? wez przestan, co z tego ze facet zalozyl sukienke,moj tez kiedys jak byl mlody przebral sie za babe na ostatki i co tez bedzie zlym tatusiem? a juz ta droga naukowa dziecka to chyba przesadzilas :o

Gość komarrrrekkkk
Pięknie matko, nie dałaś nam długo czekać na dopełnienie obrazka rodziny :) W kulturalny sposób nie potrafisz dyskutować. Tylko przekleństwa i zniewagi? Sorry, ale dla mnie to właśnie patologia chcesz czy nie chcesz sama taki obraz tworzysz. I nie nigdy się nie upiłam do nieprzytomności.

Gość mamuska88
ble ble ble ok mam patologiczna rozchlana rodzine i dobrze nam i cos jeszcze...

Gość .........../..
nie jestem ani starą panną ani tym bardziej sfrustrowaną...słowo frustracja bardziej pasuje do Ciebie no ale coż tak to jest jak sie używa słow których znaczenia się nie zna...Gdyby mój maż biegał w sukienkach a ja musiałabym kompensować sobie swoją głupote wyzywaniem od "leniów" nauczycieli mojej corki i na dodatek bałabym się ponieść konsekwencje swoich czynów pewnie zachowywałabym się podobnie do Ciebie...chociaz nie bo Ty nie dość,ze sfrustrowana to jeszcze głupia jesteś!

Gość mamuska88
ja przeklinam gdzie ...a zreszta ide sie nachlac i wyzwac dzieci

Gość komarrrrekkkk
Ellinka - ta kariera to przenośnia. Żal

Gość mamuska88
glupia to jestes ty..ale masz dretwa rodzinke nie chodzicie na bale przebierancow nie pijecia alkoholu???uuuuu nuda nuda

Gość komarrrrekkkk
Wszystko jest dla ludzi, ale mądrych, którzy wiedzą kiedy przestać zanim się upodlą

Gość mamuska88
najlepiej juz idz spac do swojego dretwego mezusia :)dobranoc

Gość komarrrrekkkk
No brawo, szczyt elokwencji

Gość komarrrrekkkk
A tak nawiasem, skoro dziecko gnida to jak nazwiemy matkę?????? ;)

Gość .........../..
hahahaha komarekkk to było dobre;d gnida-- jajo wszy...czyli matka jest wszą na zdrowym organizmie społeczeństwa;d

Gość mamuska88
nikt z mojej rodziny sie nigdy nie upodlil,gdybysm byli na tyle nie odpowiedzialni to bysmy sie nachlali przy dzieciach i takie rzeczy typu przebieranki dla jaj tez robiliprzy dzieciach...ta impreza byla na wyjezdzie pod domkie bylisami dorosli ludzie i co nie wolno sie zabawic..moje dzieci nigdy nie widzialy mnie i mojega meza pod wplywem alkoholu..a zdjecia wyciagnela z moje torebki i doslownie zobaczyla jedno bo jej wyrwalam z rak ..i przykro mi jest jak ktos pisze takie rzeczy

Gość komarrrrekkkk
I tym miłym akcentem Dobranoc wszystkim, życzę kolorowych snów