Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Polanna86

Utwardzanie paznokci

Polecane posty

Gość Polanna86

Marzą mi sie paznokcie twrade jak stal. Nie powiem- i tak sa dosc mocne, ale czasem cos sie zlamie i wowczas szlag mnie trafia zwłaszcza, ze sa juz naprawde bardzo dlugie. Mysle o utwarzdzeniu ich u kosmetyczki. Nie mam z tym zadnych dosiwdczen- napiszcie prosze ile to kosztuje, na czym polga no i najwazniejsze- czy jest skuteczne. Jestem z Wroclawia wiec moze ktos przy okazji poleci jakis dobry punkt, w ktorym mozna taki zabueg wykonac. Pozdrawiam.

Gość Polanna86
upup

Gość Polanna86
Nikt nie korzystal z tego zbaiegu?????

Gość ataatata joł
ja ze swej strony polecam lakier do paznokci maybelline forever strong plus iron ;) po nalozeniu bardzo uwtwardza paznokcie i trzyma sie dobrych kilka dni. ja uzywam tego lakieru do paznokci od miesiaca i moja paznokcie sa w naprawde dobrymstanie...mamodcien 09 wulkaniczna czerwien ale sa rowniez w lagodniejszych mlecznych lkolorikach :)

a ja polecam Skorupki jaj są jednym z najlepszych źródeł wapnia, który jest przyswajalny przez organizm w ok. 90%. Oprócz wapnia w skorupce zawarte są wszystkie niezbędne dla organizmu mikroelementy: cynk, żelazo, fluor, siarka, krzem, molibden - łącznie ponad 25. Skład skorupki jest bardzo podobny do składu kości i zębów. Uczeni z Niemiec i Węgier, którzy przez 15 lat badali wpływ skorupki jajka na organizm człowieka zauważyli, że u dzieci i dorosłych podawanie skorupki dało pozytywne rezultaty przy łamliwości paznokci, włosów, krwawieniach dziąseł, zaparciach, chronicznych katarach, astmie. Jak się okazało, skorupka jajka nie tylko wzmacnia tkankę kostną, ale i usuwa z organizmu pierwiastki promieniotwórcze. Znakomite efekty skorupki jaj przynoszą w leczeniu i profilaktyce osteoporozy. Metoda stosowania skorupki jest prosta, nie wymaga poniesienia żadnych kosztów. Skorupki zanurzyć na 5 minut we wrzątku. Pozostawić do wyschnięcia i zmielić w maszynce do kawy. Używać od 0,5 do 1 g dziennie. Można spożywać je dodając do kasz i twarogów. http://zdrowezywienie.w.interia.pl/ciekawostki.htm

Gość Polanna86
Dzieki dziewczyny ale ja szukam konkretnych informacji na temat KONKRETNEGO zabiegu.... Moze kupie ten lakier, ale jachce czegos na stale...