Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość magdalenkkkaaa

przemówcie mi do rozsądku!!

Polecane posty

Gość magdalenkkkaaa

Byłam z nim półtora miesiąca.Przez te półtora miesiąca dobrze było tylko trzy tygodnie..Potem nie byłam sobą,cały czas smutna i nieszczęśliwa ale cały czas zakochana!!krytykował mnie na kżdym kroku..ma mase wad... daleko mu do ideału,a mimo to mijają już dwa tygodnie od rozstania a ja znów myśle o nim cały czas. Mase facetów chce się ze mną umówić..fajnych wartościowych facetów,a ja wiecznie myśle o nim mimo że każdy mi mówi że to był zły człowiek.. chciałabym go spotkać..marnuje kolejny weekend a on ma mnie gdzieś

Gość byliście razem krótko
nawet nie zauważysz jak szybko minie

Gość seksj blondii
a ładny był chociaż?

Gość magdalenkkkaaa
mnie sie podobał.. ale kolezanki i rodzina po zdjęciu stwierdzili że nieładny i stać mnie na ładniejszego Ale dla mnie był najpiękniejszy:(

Gość malenka-=-=
ale przynudzasz

Gość salamandrrrra
opisuj go tutaj. Wszystkie skojarzenia, wszystko co pamietasz, czego ci brak i co cię rozżala. Jak przeczytasz całość sama sobie przemówisz do rozsądku :D

\"krytykował mnie na kżdym kroku..ma mase wad...\" \"daleko mu do ideału\" \"Mase facetów chce się ze mną umówić..fajnych wartościowych facetów\" \" każdy mi mówi że to był zły człowiek..\" Te cytaty wszystko mówią o tym jacy faceci kręcą kobiety. Nie mili, dobrzy, wartościowi, grzeczni. I niech któraś napisze że jest inaczej.

Gość malenka-=-=
Dzon - tacy faceci kreca takie kobiety, jak nasza autorka, beznadziejne i glupie. ot co

Gość glos rozsadku
niestety dokladnie jest tak jak napisal dzon - mnostwo kobiet chce miec za przyjaciela wartosciowego faceta (co ja dowartosciuje) ale bzykac ma ja macho-cham, bo jest od bzykania a nie rozumienia jaaasne, kazda by chciala to polaczyc w jedno - ale takie rzeczy tylko w erze ;-) pozdr.