Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ffrrryyyy

Dobry psycholog -Gliwice? Lub okolice

Polecane posty

Gość ffrrryyyy

Poleccie dobrego psychologa

Gość ffrrryyyy
?

Gość ffrrryyyy
moze byc w katowicach

Gość ffrrryyyy
a w soboty przyjmuje?? i jest platna wizyta?

Gość ffrrryyyy
cocinelka dziekuje za namiary :) a powiedz mi gdzie to jest w katowicach? gdzies w okolicach cenrtum?

Nie przyjmuje w soboty, tu przyjmuje na NFZ przyjmuje jeszcze prywatnie na Gwiazdach w katowicach, wizyta kosztuje 80 zl :O i tam przyjmuje do 17,15 To jest blisko centrum kolo ulicy wojewodzkiej, kolo urzedu marszalkowskiego

Gość ffrrryyyy
widzę ze tam od 8-20 czynne jest. Czyli popoludniowe gdzoniny odpadaja u niej?

tak u niej odpadaja popoludniowe. Nie wiem jacy sa psycholodzy tam inni, moze tez sa dobrzy. Ja bylam u niej i ja moge polecic ;)

Gość ffrrryyyy
dziekuje chyba sie tam wybiorę. A trzeba sie zarejestrować pewnie, jak długo sie czeka na wizytę? I ile trwa takie spotkanie z nia?

Wiesz co nie wiem iole sie czeka na wizyte, z tego co wiem to na pierwsza mzoesz troche poczekac, ja sie pozniej zapisywalam na zapas na miesiac albo dwa w przod ;) Najpierw musisz isc do psychiatry bo to on kieruje do psychologa, ale mowisz pozniej rpzy rejestracji po psychiatrze ze chcesz do niej i zapisuja Cie do niej :) Kazde spotkanie trwa okolo 45 minut do godziny :)

Gość dobry jest w zabrzu
prosze się nie zrażac ze to ośrodek leczenia u zależnien z innymi problemami tez można iśc ten ośrodek jest za teatrem nowym w zabrzu koło platana:) i tam wszyscy sa ok

Poradźcie dobrego sprawdzonego psychooga z Gliwic lub zabrza, proszę

Gość gość
Ja polecam poradnię Partner w Gliwicach na Wieczorka 22. http://poradnia.partner.gliwice.pl/ przyjmuje tam pani Róża Filipowicz. Kiedyś leczyliśmy u niej córkę z anoreksji i bulimii i terapia przyniosła bardzo pozytywne efekty. pozdrawiam

Gość gość
Ja Ci mogę polecić świetnego psychoterapeutą zajmującego się terapią depresji – psycholog Agnieszkę Pietrzyk z Katowic ((http://psychoterapia-pietrzyk.pl/psychoterapeuta). Praca opiera się na indywidualnych konsultacjach psychologicznych i terapii metasystemowej. Bardzo przyjazna, kompetentna osoba.

Gość gość
Nie umiesz czytać reklamiarzu? Pytanie było o psychologa, nie o terapeutę. I nikt nie wspominał o depresji. Jeśli już musisz się nachalnie reklamować, załóż sobie własny temat.

Gość gość
Na Górnym Śląsku nie znam, na Dolnym owszem. Renata Dąbrowa, bardzo sympatyczna i empatyczna osoba, zarazem kompetentna i skuteczna. Mogę polecić też dr Dorotę Chmielewską, ale ona ma zdaje się dość określony zakres problemów, którymi się zajmuje.

Gość gość
* dr Dorotę Chmielewską- Łuczak

Gość Majecka
Mogę polecić Agnieszkę Jabłonowską, u której byłam dwa dni temu na konsultacji. Przez godzinę właściwie tylko mnie słuchała, czasami o coś dopytała. A na koniec spotkania zrobiła takie podsumowanie, że mi szczęka opadła. Powiedziała mi wiele rzeczy o mnie i moich "wyborach", z których kompletnie nie zdawałam sobie sprawy. Nazwała mi moją dolegliwość, wytłumaczyła jak to leczyć. Wskazała mi ośrodki gdzie mogę mieć terapie za darmo. Polecała terapię grupową na NFZ w Ośrodku Dąbrówka w Gliwicach. Wyszłam z ulgą i nadzieją.

Gość gość
A po co ci psycholog? Pisz na forum my ci pomozemy

Gość Elżbieta1956
Korzystam z usług mgr Adriana Cwynara. Jest to mój trzeci psychoterapeuta. Poprzednicy nie byli w stanie mi pomóc gdy wystąpiły u mnie problemy ze zdrowiem, moje życie się posypało, związek również. Chciałam zakończyć moje życie nie widząc w nim żadnego sensu. Ostatecznie podjęłam walkę z chorobą. Widzę więcej pozytywów, zaczęłam poznawać nowych ludzi i to zasługa ciężkiej pracy z Panem Adrianem.

Gość gość
polecam psychoterapię przez internet Pani Ania bardzo mi pomogła www.onlinepsycholog.org

Gość gość
w Gliwicach warto udać się do poradni: www.psycholog.slask.pl