Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość .....z oddali.....

....dlaczego nie ma miłości ?

Polecane posty

Gość .ja tu na moment...
..zapomnieć wszystko się da,,, znam takich...oooo znam...

Gość ..myslisz że tak jest..
..a jak to się robi..no..żeby kuzwa zapomnieć..?

Gość ..ja tu na moment...
..kup sobie kota, lub psa, papuga tez moze byc...

..jeszcze tego brakowało, żeby się nad zwierzyną znecać!!

..piękny facet..??....ciekawe... na pewno nie poczujesz się lepiej zanim nie dotknie cie jakaś mocna sytuacja, trzeba toba potrząsnac od czasu do czasu ,a wtedy może zaczniesz mysleć jak człowiek..

Gość ewka777
Ja nie potrafię zapomnieć, choć zdaję sobię sprawę że to taka chora miłość do człowieka, którego już dawno tu nie ma. Ale on był taki śliczny i mądry, zbyt poważny na swój wiek . Nie pasował do tego świata i to chyba był jego problem. Najpiękniejszy człowiek jakiego w życiu widziałam.

Gość dlaczego nie ma..
..a do miłości i tak mnie już nie przekonasz, możesz pisac co chcesz, i tak tylko cynizm od ciebie wionie...

..Ewka, no przecież Ci wierzę, cuda się zdarzają na tym padole też...przykre że tak się stało...ale też szczęście że taką miłość przeżyłaś...i masz nadal jej obraz..tej miłości...

nic mnie już nie wzruszy..nie zaskoczy i nie przekona,że ktoś chce dla kogoś dobra..eeeeh ...jedno jest pewne i tak to wszystko trafi szlag!!!!, żeby się człowiek nie wiem jak przekonywał, uczyl, doświadczał, wybaczal, to jest guzik warte..wszystko..!!!

Gość ewka777
Najgorsze jest chyba to, że robiłam wszystko by on się nie dowiedział, strasznie się bałam, a teraz tylko żal. Tym bardziej , że i on chyba coś czuł do mnie. Dowiedziałam się o tym już po wszystkim. Wiedziałam co on chce zrobić i nie zareagowałam, tak bardzo bałam się że dowie się co ja czuję,strach był silniejszy niż ja, a potem było już za późno.

Gość dlaczego nie ma..
..no..jesli tak uważasz, to twój problem..może w takim razie wypisz się z tej stronki, nie pisz już głupot, bo im dłużej piszesz, tym większe głupoty smarujesz, ja znam taka jedna, co też tak smarowała, bo zapomniała,że jest coś takiego jak obiad raz dziennie...

Gość ewka777
Ja już na dzisiaj skończyłam, czas spać bo rano dzieci wstają.

..ewka, ty przestań z tym strachem bo to dzis choroba cywilizacji, strach.!!!!....i co teraz załujesz???..i po cholere żałujesz?..nie wierzę c Ci, nie kochałaś go i tyle..,a on gdyby cos czul...nie no ludzie..dziecinada, zaraz mnie tak ktos wku***,e spac się wogóle dzis ani jutro nie poloze..az mnie kto zaraz od prymitywow wyzwie i tyle..zarobie..

Gość dlaczego nie ma..
..a ja rozumiem sytuację..można czuć strach,chociaż wtedy raczej o miłości nie ma mowy..

Gość myslisz że tak jest..
..no przeciez to było od początku oczywiste.miłości nie ma i nie bedzie!..nie rozumiecie tego.?..jeszcze za mało w d***ko dostałyście,ze w miłość chce wam się wierzyc..ale ..wasza naiwnosć..wasz problem...!

Gość ewka777
Jest tylko jedna odpowiedź. Młodzi i głupi byliśmy. Wiedziałam ze szczegółami co on chce zrobić.Strach przed odrzuceniem był silniejszy niż ja, tak cholernie się bałam, nie potrafiłam powiedzieć mu co czuję. I nie do końca wierzyłam, że on to zrobi. Myślałam, że samobójca się nie chwali. Potem był już tylko jeden wielki koszmar.

..proszę towarzystwa, dość już tych obłędnych dyskusji, czas zakończyć przedstawienie, cyrk zamykamy, małpy idą spać..!

Gość ewka777
Ja idę spać, mam nadzieję, że chociaż we śnie jeszcze go zobaczę.

..to Ty Ewka ucz teraz swoje dzieci,żeby sytuacja się nie powtorzyla, widzisz co niesie lęk i brak milosci..widzisz..?

no nie mowilem..zaraz trgedie się zaczną, fakt faktem, byl u mnie kiedyś pewien młody czlowiek, kochal się w ladnej panience i ta w nim też sie podkochiwała..ale bal sie do niej zbliżyć..a potem ona wyjechala, on poznawal inne panny..i tak do dzis..mozna zyć, jak się bardzo chce..i po cholere milosc??

Gość ewka777
Mój starszy syn imię ma właśnie po Nim i jestem cholernie przeczulona na punkcie jego charakteru i uczuć. Strasznie uważam , by kiedyś nie postąpił w ten sam sposób co Dawid. Teraz już naprawdę spadam spać.

Gość myslisz że tak jest..
..grunt to wyszkolić się w cynicznych zagrywkach, spałwi sie każdą ktorej się w glowie przewraca...manipulacja, to podobno dobry sposób na wszelkie niewygodne sytuacje..i ..ludzi.. spadam ..o jejjjjju! już rano! niech mnie tylko ktos zbudzi to żywcem zamorduję..doranoc Ewka...milo,że tu wpadłaś.

Gość nie ma miłosci bo
ludzie manipulują sobą nawzajem-bawią się czyimis uczuciami. "Manipulacja to podobno dobry sposób na wszelkie niewygodne sytuacje..i ..ludzi.." A manipulują ci po których sie tego najmniej spodziewamy!

Gość nie ma milości
?.,to tylko manipulacja ? przykre...

Gość przykre-niestety

Gość zabawa..
uczuciami- to okrutne .