Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Arnoldzik

Obraziła się na mnie, bo ...

Polecane posty

Takie rzeczy to sobie możesz pomyśleć, swojej dziewczynie nie koniecznie musisz to mówić bo sam widzisz jak to się kończy.....

Gość sdfasdas
Arnoldzik a Ty jak bys sie poczul jakby Twoja panna powiedziala ze masz ladnego kuzyna?:)

Jak to jak? Nic bym sobie z tego nie robił, przecież to moja rodzina :) Gorzej gdyby mi powiedziała, że ma przystojnego kolegę i się nim zachwycała. A ja to powiedziałem normalnie, bez emocji, ot tak po prostu gdy wychodziliśmy od jej kuzynki z obiadu.

Jak na razie po 4 miesiącach razem nie miała powodów żeby mi nie ufać. Ale spokojnie, ja nie dramatyzuję, po prostu sobie tylko piszę do czego kobiety mogą być zdolne, z jakich pierdółek potrafią zrobić sceny :) Wy też tak samo? :)

Arnoldzik nie tylko kobiety, moj tez potrafil mi robic wyrzuty bo sobie ubzdurał ze od niego piwa nie chcialam a od kolegi tak:D kwestia charakteru nie plcii, ale faktycznie nie ma roznicy czy kuzynka czy kolezanka, glupi argument

No ja miałam takiego obrażalskiego chłopa, ale w życiu by mi nie przyszło do głowy mu powiedzieć, jakiego to ma przystojnego kuzyna, bo by był foch o bardzo długim terminie ważności. Sorki, ale takich rzeczy się nie mówi w związku i to tym bardziej do kobiety. Niby głupota, ale na pewno Twoja dziewczyna znielubiła tę kuzynkę. Następnym razem się zastanów, zanim coś powiesz :P

Gość arnoldziki
" Jak to jak? Nic bym sobie z tego nie robił, przecież to moja rodzina " Jak by się puściła z kuzynem, to przecież wszystko by zostało w rodzinie :D

Gość glos rozsadku
juz sam nick powoduje watpliwosci co do powagi sytuacji ;-) pozdr.

Gość pytanie do autora
a jak często jej mówisz, ze jest ładna???

To głupio, że się obraziła. Normalni ludzie nie mają problemów z takimi stwierdzeniami. No, chyba że jej ciągle mówisz, że tu i ówdzie tłuszczyku przybyło, że źle ubrana, że ma duży tyłek, że mogłaby mieć dłuższe nogi... a kuzynkami i koleżankami się zachwycasz. :D

Gość aena6
i miała racje ze sie obraziła jezy faceci wy jestescie poje..ani. kazda dziewczyna chce byc dla swojego naj naj a ty wylatujesz z tekstem ze ma ładna kuzynke i myslisz ze ona sie z tego ucieszy. współczuje myslenia