Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

szmaciana laleczka

Jestem w ciąży!

Polecane posty

I nic w tym nie byłoby dziwnego, gdyby nie to, że ja powinnam być babcią, a nie znowu matką. Mam 3 dorosłych już dzieciaków, moja najstarsza córka zaczęła starania o dziecko, nie mogłam doczekać się aż przyjdzie do nas z wiadomością, że będziemy dziadkami, a tu.... :/

Gratulacje!!! to znaczy, że jest Pani zdrową kobietą.I niech się Pani nie przejmuje!! A czy mało jest takich matek, które mają dorosłe i małe dzieci!?? Ja osobiście znam kilka i nie ma z tym żadnego problemu!!!

Gość aaadaaaaaa
a ile masz lat moja mama ostatnio urodziła mojego brata gdy miala lat 42 i urodzila dziecko miesiaca tzn byl najwiekszy :) zdrowy i w ogole 4,5 kg i 60 cm :)) a teraz ja jestem w ciazy a braciszek ma 7 lat

Gość aaadaaaaaa
zobaczysz wszytskobedzie dobrze :) widocznie matka natura tak chciała :)

Gość o nieeee
o nie, nie chciałabym w tym wieku mieć dziecka.Tez jestem w tym wieku. Przechodzę menopauzę, raz mi gorąco, raz zimno. Żle się czuje i jeszcze miałabym miec takie maleństwo do opieki non stop. No nie. Az dreszcze przechodzą mi po ciele na samą myśl..

moja mama jest starsza i nie ma jeszcze menopauzy :) ba nawet regularnie miesiaczkuje :) nie ma tez zadnych objawow zblizajacej sie menopauzy wiec wszystko jest w tym wieku mozliwe :) pozostaje jeszcze potwierdzic ciaze przez lekarza

Gość do Evi 21
od kiedy to wszyscy jednakowo przechadza menopauze, tak samo jak i może ciąże, dojrzewanie. Co za głupia odpowiedz, że mama nie przechodzi to i inne kobiety nie powinny.

Gość do Evi 21
pod drugie, może mama ci nie nie mówi, jak się czuje,

Gość Gabkkkkkoooooooo
Jakie masz zamiary, urodzisz??

Gość to czemu nie usuniesz
w takim wieku ciaza? toz to porazka od poczatku do konca. na calej linii.

Gość ewelinaRasALBO dwa
fajnie:)gratuluję.To ponoć odmładza kobietę.W tym wieku to chyba już 80 proc babek nie ma co marzyc o malenstwie.

Gość ekati
Moja prababcia urodziła dziadka w wieku 51 lat, nawet już nie miała miesiączki i była równie zaskoczona jak Ty. Moje gratulacje.

gratulacje:) Ja mam 9 miesieczna corcie i brata 10 letniego:) Roznica wieku miedzy nami to prawie 18 lat :) Innego rodzenstwa nie mam:) Trzymaj sie cieplutko!

Gość jabłuszkowa
mojej kolezanki mama tak urodzila, niewiem ile dokladnie miala lat, ale miala 3 doroslych juz dzieci i jednego 3 letniego wnuka jak rodzila. najmlodsze jej dziecko mialo 22 lata a najstarsze 26 Trzymam kciuki zeby dzidzia urodzila sie zdrowa. pozdrawiam 🌼

Gość będzie dobrze zobaczysz
to jest prawdziwy dar od Boga!!!