Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ageentka

niezręczne pytanie

Polecane posty

Gość ageentka

Cześć mam 26 lat. Jestem żonata od 5 lat. Przyznam sie że podnieca mnie myśl że mogła bym to zrobić z kobietą... Niestety nie miałam wcześniej (tzn za czasów nastoletnich) odwagi zainicjować czegoś takiego :( A teraz jestem coraz bardziej nastawiona że tego chce, no ale nie wiem jak sie do tego zabrać? Mam iść na dyskotekę i podrywać dziewczyny - uznają mnie za świra. Dziewczyna z agencji to nie to :( Gdzie i jak mogła bym poznać dziewczynę która myśli podobnie? Jak sie do tego zabrać?

Gość dsffff
Znajdziesz jakas kafeteryjna kurwe Powodzenia :)

Gość jak jesteś żonata to chyba
ciągle robisz to z kobietą, czyli swoją żoną :P

Gość ageentka
nie rozumie?

Gość wiem ze rodzice sa rozni
heheh a po co sie"zenilas" skoro nie masz okreslonej orientacji?

Gość ageentka
kurcze "przejęzyczyłam" sie i teraz wszyscy sie tego czepią :( Wyszłam za mąż bo wole facetów i kocham męża!! Po prostu chciała bym spróbować. Mąż po prostu kiedyś zaczął taką rozmowe i wtedy to sobie uświadomiłam, że np w filmach podniecają mnie takie sceny.

Gość pivonka
hej agentka ja mam chlipaka ale mimo tego z dziewczyna tez :to: robilam po prostu jestem biseksualna nie widze nic w tym zlego wiec sprobuj najlepiej z jakas fajna kolezanka :D

Gość wiem ze rodzice sa rozni
znajdz forum dla lezbijek tam pewni kogos poznasz choc ja osobiscie wolalabym z kobieta ktora znam. poza tym z tego co mowia statystyki to wprowadzanie trzeciej osoby do zwiazku nigdy nie konczy sie dobrze.

Gość dorotka-z-zakatka
jak mozna robić "TO" dziewczyna z dziewczyną?? Ona nie ma ptaka :P

Gość pivonka
bo to co dzieje sie miedzy dwoma dziewczynami rowniez nazywa sie seksem przeciez sex to nie tylko wkladanie fiuta do cipki to takze pieszcoty seks oralny analny a poza tym od czego sa wibratory??

Gość ageentka
Tak miałam taką koleżankę z którą bym chciała ... ale ona wyprowadziła sie chen daleko :( hehe dziewczyny nie mają ptaka :) ale mi właśnie chodzi o piersi

Gość ageentka
jak pomyśle że ocieramy sie piersiami i udami to mnie normalnie...!!!! Ale jak poznać że inna dziewczyna też by chciała???

Gość ageentka
a na forum dla lezbijek to wydaje mi sie że w 99% 17letni chłopcy siedzą i głupoty wypisuja :(

Gość gość
zapytaj teściowej