Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Moodini

Pierwszy raz..

Polecane posty

Gość Moodini

Kochałam się z chłopakiem bez zabezpieczeń .. bolało mnie ale nie było ani kropli krwi , zastanawiam się czy aby napewno przebił mi błone dziewiczą? Czy jest możliwość abym sama to sprawdziła? Boje się ze zajde w ciąże, a to by było czymś strasznym, dlatego planuje pojsc do ginekologa, jeszcze nigdy nie byłam i się troche obawiam.

Gość Moodini
Nie wiele..

Gość Moodini
tzn?

jasne sprawa jest dejak sie z kims kochasz to tracisz blone dziewcza - to po pierwsze. a po drugie czy Ty myslisz, ze blona dziewicza chorni przed ciaza??kur....w jakim swiecie Ty zyjesz.

Gość Moodini
Nic nowego mi nie powiedziałes.. ale czytałam o przypadkach w ktorych pierwszy raz sie nie udaje przerwac błony dziewiczej .. a to , że moge mieć dziecko to wiem bo w dodatku byłam w czasie płodnym .

wiec czemu nie zastosowalas gumki? jesli nie minely 3 doby od seksu to biegiem do gina po escapelle! i pomysl nad zabezpieczeniem!

Gość kaszkaaa
"bardzo możliwe, że zaszłaś w ciążę. Gratuluję" to byl jej pierwszy raz, jak mogla zajsc w ciaze? Poedukuj sie troche :o

a jak nie przebił to co? Myślisz, że to Cię ochroni przed ciążą? Doedukuj się najpierw, dziewczyno, a potem się za współżycie bierz...

no i co z tego, że to był pierwszy raz?? kaszka, weź ty się lepiej trochę poucz, bo takie bzdury piszesz, że aż głowa boli!

Gość Moodini
Escapelle nie działa w czasie dni płodnych??

Gość załamana222
po raz że młoda i niedoswiadczona nie znaczy ze trzeba sie wyśmiewac. słuchaj dziewczyno błony mógł ci nie przerwac bo nie zawsze sie to dzeje ale równie dobrze mógł przebic ale błona jesli jest dość elastyczna nie krwawi jak bylo w moim przypadku. druga sprawa to ciąza. mniemam że skonczył w tobie? jesli tak to faktycznie lec do ginka i niewazne czy plodne czy nieplodne dni. jesli nie skonczył w tobie tez idzi do lekarza. ja tez pierwszy raz kochałam sie bez zabezpieczenia ale był to stosunek przerywany i swoje lata miałam wiec i ciąza nie bylaby niczym złym.

To czy przebił czy nie przebił błony dziewiczej nie ma żadnego znaczenia. W ciążę tak czy siak mogłaś zajść.

Gość Moodini
Już wiem ze nie zajde ;]