Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niesmialakurde

go interesuje inny typ dziewczyn?

Polecane posty

Gość niesmialakurde

od dawna podoba mi się chłopak (jesteśmy w klasie maturalnej) który jest strasznie nieśmiały w stosunku do dziewczyn.. NIestety ja też jestem dosyć nieśmiała, a zazwyczaj podobam się jakimś casanovą i cwaniaczkom (może im się wszystkie podobają? ). problem jest z tym że ON raczej nie gada z dziewczynami, chyba że takimi w stylu chłopczyc, tudzież trochę zdzirek, tzn. takie które do wszystkich piszą jego najbardziej napastują... jest mi go szkoda bo ostatnio miał dziewczynę która normalnie umawiała się z innymi "kolegami" na codzień i zdradzała go na prawo i na lewo... myślicie że go inne dziewczyny nie interesują? tylko takie zdziry? czy może wstydzi się sam cokolwiek zaczynać? p.s. on jest idealny muszę coś z tym zrobić!

Gość taka jedna 25 latek..
idealny ??? radze podszkolić sie troszke w ortografii przed maturą :o po druie, on lubi smiałe dziewczyny i dlatego w takich gustuje bo same do niego razywają :D

Gość ssssssssssssw
nieśmiałe dziewczyny nie są zauwazane, tylko przebojowe .... poczekasz kilka lat i sie przekonasz

Gość niesmialakurde
wiem że słowo "idealny" tu średnio pasuje, ale jakoś tak na codzień lubię używać tego słowa ;p

Gość niesmialakurde
tylko że nie potrafię, nagle stać się tą "śmiałą"... a udawać też się nie da ;]

Gość ssssssssssssw
tez sie w liceum tak bujałam, bo byłam niesmiala. Teraz jestem innna i jak mam ochote to sama zrobie pierwszy krok i facet łapie haczyk, a tak to mozna sobie patrzec i czekac na cud, a cuda rzadko sie zdarzaja zwlaszcza w LO :P

Gość ssssssssssssw
dlatego odpusc sobie, szczere ale prawdziwe :P

Gość niesmialakurde
w sumie to liceum mnie trochę ogranicza ( on jest w innej szkole, bo się przeniosłam ;\ i żałuję, chociaż na pożegnanie, raz jedyny w życiu go przytuliłam ;-) ) I niestety straciliśmy kontakt... mam jego gg, ale i tak się wstydzę napisać ;\

Gość smutny ony
nie odpuszczaj tylko zadziałaj jeśli ci zależy. jak go lepiej poznasz to bedziesz wiedziala czy jest ciebie wart.

Gość ssssssssssssw
bez sensu, ze sie wstydzisz ...... napisz chocby "co słychac" - bron boze nie wyzbnawaj jakichs uczuc, bo wyjdziesz na desperatke... Wszystkiego z biegiem czasu sie nieuczysz, zanim to zrobisz, kilka razy sie sparzysz - bo najlepiej czlowiek uczy sie na wlasniej dupie :P potem bedziesz mądra :) a na razie, zawalcz . Jesli sie stydzisz, to nie mysl o nim, bo i tak nic z tego nie bedzie.

Gość niesmialakurde
czyli nie wierzyć, że los sam nas kiedyś połączy? tak wiem, romantyzm jest głupi..

Gość ssssssssssssw
jaki los :P ty chyba mylisz zycie z bajką :) kochana, nie oglądaj wiecej Shreka :o

Gość ssssssssssssw
ale mnie rozsmieszylas :o hahaha

Gość niesmialakurde
taki los że najprawdopodobniej będziemy studiować na jednej uczelni..., p.s. szkoda .że ty nie wierzysz w "zbiegi okoliczności" bo mi się one często zdarzają

Gość niesmialakurde
no właśnie, boję się tego że przez pół liceum on się mógł bardzo zmienić...

Gość Rozsądny 1
Nieśmiały facet gada ze ździrkami, bo same mu wchodzą na łeb, więc najlepiej, jakbyś spróbowała zagadać-od tego się nie umiera

Gość niesmialakurde
wyślę mu anonimowy prezent na fotce może się ucieszy

Gość adgsdgad
upup