Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Karolina.....

Prezydenta Donalda Tuska potrzebuje uczciwa Polska !!!

Polecane posty

Gość Karolina.....

Nie znoszę Kaczyńskiego ponieważ jestem przeciwna lustracji i dekomunizacji. W PZPR,UB i SB też można było służyć Polsce. Boni i Olechowski współpracowali z komunistycznymi służbami specjalnymi a przecież to są wielcy szanowani Polacy. Przecież Platforma powstała z elektoratu agenta komunistycznego wywiadu Olechowskiego. Skupiliśmy się wokół niego aby podkreślić że agenci SB i UB mają pełne prawo robić karierę w nowej Polsce. To że służyli sowieckim komunistom to nic złego. Państwo jest zagrożeniem dla obywatela. Oni niszczyli państwo Polskie zapewniając obywatelom liberalną wolność. Za paranoję uważam walkę z korupcją. Co tym złego że urzędnik,polityk czy lekarz weźmie łapówkę? Przecież każdy z nas kiedyś łapówkę wręczał. Dość już mam pięknoduchów z PiSu. Nie przeszkadza mi że minister Drzewiecki bił i dusił swoja żonę. Przecież przeżyła. Cieszę się że Premier Tusk myśli tak samo. Tuska cenię szczególnie za to że potrafił z komunistami stworzyć koalicje w Warszawie, Krakowie i na Śląsku. To pokazuje że jego przywiązanie do wartości europejskich nie jest udawane. Już drugi raz udało mu się powstrzymać lustrację i zablokować dekomunizację. Jak w ogóle można paranoicznie myśleć że służba Polsce w służbach specjalnych komunistycznego Państwa i w PZPR była naganna? Przecież ostatniego szefa PZPR Kwaśniewskiego dwukrotnie wybraliśmy Prezydentem Polski pomimo tego że był alkoholikiem...

Gość Karolina.....
a teraz pozwólcie ,że pielęgniarka w moim szpitalu psychiatrycznym ułoży mnie do popołudniowej drzemki :classic_cool:

Gość GUT UND MOTZNEE
GUT UND MOTZNE :)