Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość VAlentinea

Jestem Valentina Koćioł a moje dziecko

Polecane posty

Gość VAlentinea

chce sie żeknąć mnie i zmienił nawet nazwisko na kotlow bije mnie goni z nożem jak tylko podejde sięga po jakiś przedmiod a to chyba dlatego rzemuśiał zerwać z dziewczynom przez e mnie bo ja uderzyłam za to że lize vanta po brzuchu w moim łuszku uderzyłam i ją wykopałam i ona z nim zerwała a byli ze sobą cały rok od tej pory stara sie tak robić pomuszcie mi probowałam wrzystkeigo Valentaina połśubiłam mojego adoptowanego brata Vitka córka żonata Vejla bliżniaki vorla i Vanda i syn VANTAR od lat nasze imie zaczyna sie od v to tradycja dlateo pokolenie nasze bedzie na v

Gość VAlentinea
BCBCIA vitka dizadek henryk siostra vdika chrestna vanilla 2 siostra vanlliana matka verte pra babcia voska zaczelo sie do pra pra babci i dziadka oni mieli mie na v i do tego tradycja Vanillia i Vawel pra pra pra babcia i dziadek Vanilia i dominik siostra babci vusana jei corka vola maz edek siostra matki volta

Gość VAlentinea
moj 2 brat vanstek brat pra pra babci vanillien jego corka veldiana droga corka vocusa trzecia corka volkasta jei syn vonderek jego corka viola jei brat vąstek jego syn vamilian jego siostra verta jei corka vurla jei brat vytek jego corka vasteka jei corka i syn varek i vela jei corka villa jei kuzyn voltek jego corka viola jei siostra blizniaczka vocusa vocusy syn vordek jego syn vladek jego corka viola syn volt jego corka villla jei syn voldek jego corka vortajna

Gość VAlentinea
syn mojei chrestenj vakil jego corka niemowle vortella pra pra pra dziadka siostra voska jei corka voldenna jei brat voldek jego corka vostekła jei mąz Valdek ich corki Vanilla Viola Vitka syn Videk jego syn vaćiuś jego żona viola ich synowie i corki blziniaczki verta i verte corka vosta corka 2 vitamina syn vitamin 2 syn vitalin corka vitalina jei corka vaszka jei brat vobit jego syn vabil jego corka vitaminka jei corka valka jei brat vorget jego corka JULIA on (niechcil v w rodzinie) julia szanuje tradycje jei corka vola jei syn voltek jego zona viola ich niemowle (umarlo) viecz jei siostra vieczna ona byla diziwna zyla bardzo dlugo umarla kiedy miala 99 lat jei corka vieczna jei syn vieczny oni umarli normalnie vieczny syn vobisław jego corka vatailanna jei corka viola i vaniilka ich corki vaget i vtorek vtorek umarla we srode ale miala smiertelna chorobe we wtorek umarla przy porozie jei corka vtorekta nazwala ja jak jescze zyla 5 minut przy porodzie i ona zyje do teras jest w ciazy jelsi chlopiec to vitek corka violuś