Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ginorossi

co sądzicie o tym płaszczyku? warto kupić?

Polecane posty

Gość Ladny ale drogi

Gość szmycinka
NIE WARTO

Gość anmjklop
fajny i nie drogi :)

Gość ssssssssssssmioj
Nie kupuj nic z Japan Style bo to tandeta, te ubrania są tanie ale strasznie tandetne :-o

Gość anmjklop
no fakt japan styl jest tandetny, wiekszość zdjęć na allegro nie są prawdziwymi odpowiednikami ubrania jakie dostaniesz, bedzie p[ewnie kiepsko wykonane, wiele komentarzy na ten temat slyszałam. Wejdz na jakas bluzeczke japan na allegro i sprawdz ile ma wysylajacy komentarzy negatywnych i wlasnie dotycza jakosci i taniego wykonania... mimo wszystko plaszcyzk na zdjeciu wyglada fajnie.

Gość ssssssssssssmioj
Tak, na zdjęciu nie wygąda na tandete ale te wszystkie ubrania z tej firmy nie sa niczego warte, sama kupiłam kilka bluzek z Japan Style i kurtkę to bluzki po dwóch praniach poszły na szmaty a kurka jest zupełnie inna niż na zdjęciach

Gość aoaopa
Mi sie nie podoba ze plaszcz nie ma guzikow na dole i jak wietrznie bedzie to ci bedzie wialo w pipke i sie przeziebisz. nie polecam.

Gość ssssssssssssmioj
a co do płaszczyka to bardzo ładny, może napisz do sprzedawcy i poproś o zdjęcia w realu

Gość anmjklop
bo zdjęcia nie są faktycznymi zdjęciami zrobionymi przez sprzedajacego, tylko wiekszość ubrań jest sprowadzanych ... a zdjecia czesto kopiowane faktycznie nie musi on tak fajnie wygladac jak na zdjeciu, ja polecam przejsc sie do jakiegos centrum handlowego i tam poszukac, ale z pewną jakoscia.

fason ladny, ale slyszalam wiele negatywnych opini na tenat japan style. i samej ciezko mi uwierzyc aby cos w tej cenie moglo byc dobrej jakosci :O nie kupilabym.

wlasnie pisalam juz, sie sie boje, bo za taka cene chyba nie ma co liczyc na jakosc... chyba mnie przekonalyscie ;)

Gość anmjklop
Ubrania japan style są ladne przyajmniej na zdjęciach, ale na szczęście nie jestem zwolenniczką kupowania na allegro.