Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

the_sweetest

Perfekcjonistki

Polecane posty

Dzieki za pocieszenie kenzie Szczerze mowiac tez mam taka nadzieje! Wiecie, wlasnie szperalam po necie w poszukiwaniu zdjecia jakiejs laski na tapete Swietna motywacja! Wracasz wieczorem, az Cie skreca, bo pol dnia nie jadlas i pochlonelabys wszystko, co Ci w reke wpadnie Wtedy wystarczy poruszyc myszka, a na ekranie pojawia sie wychudzona pieknosc, do ktorej Tobie daleko! Az Ci sie glopio robi Zapominasz o zoladku przyklejonym do kregorlupa, wypijasz zielona herbate i idziesz spac Wiecie, o czym mowie!!!

Mam nowy temat... Dieta, a spozycie plynow! Czytalam ostatnio, ze kiedy stosuje sie glodowke (nie to, zebym planowala, tak tylko), wcale nie trzeba duzo pic, jesli nie czuje sie potrzeby Podobno organizm sam nam \"powie\", a jesli nie, znaczy to, ze ma nadmiar wody i musi sie jej pozbyc Ciekawe, czy przy normalnej diecie jest tak samo... Ja czesto pije na sile, \"bo to zdrowo\"! A mam nieznosna tendencje do magazynowania wody i doprowadza mnie to do szalu!

Kobiety czesto maja tendencje do zatrzymywania wody. Szczegolnie podczas okresu. To zupelnie naturalne. A co do tego picia lub nie podczas glodowki, to nie mialam pojecia. Kolejny mit dotyczacy odchudzania? A tak zbaczajac z tematu, to gdzie sie podzialy so_london i killer_kitten? Czyzby odpuscily? A moze znalazly sobie inny topic.

Co do tematu... Nie mam tego podczas okresu Generalnie wiekszosc ludzi pije kilka litrow dziennie Moj chlopak np. jakies 2 l herbaty Mam kumpele, ktora codziennie wypija 5 l wody mineralnej! A ja czesto moge nie pic kilka dni! Ale, jak mowilam, zwykle pije, bo to podobno zdrowe i pomaga przy diecie I wlasnie czasem po kilku takich dniach zdaza sie, ze powiedzmy... \"puchne\"

Nie wiem, jak to opisac... To jest wlasnie takie wrazenie, jakby sie spuchlo na calym ciele Szczegolnie pupa nie miesci sie w spodnie, ktore wcale nie byly dopiero prane, a brzuch nawet z rana wystaje bardziej, niz zwykle Wtedy poprostu przez caly dzien prawie nic nie jem i nie pije i dopiero przechodzi