Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość marówka

jak sobie poradzić z rozstaniem gdy....

Polecane posty

Gość marówka

Zazwyczaj gdy ktoś się rozstaje, dostaje rady - wyjdź do ludzi, spotykaj się ze znajomymi, więcej pracuj. A co ma zrobić osoba taka jak ja - bez pracy, bez znajomych? Wierzcie lub nie, ale nie mam w moim mieście ani jednej znajomej osoby. Wszyscy się wyprowadzili i mam z nimi kontakt tylko na gg i to sporadyczny, bo mają swoje sprawy. ANI JEDNEJ, wiec nie piszcie że na pewno kogoś mam. Pracy znaleźć nie mogę, to małe miasto i prawie nic tu nie ma. Nie mam nawet żadnej kuzynki czy kogoś z rodziny do kogo mogłabym pójść. Mieszkam z rodzicami. Całymi dniami siedzę przed kompem, nie wychodzę nawet na dwór. Bo gdzie mam niby iść? Chodzić po ulicy w tę i z powrotem? Planuję wyjazd za granicę do jednej znajomej która wyjechała, ale to dopiero za ok. 3 miesiące. A co zrobić przez ten czas? Kursy, nauka tańca? Na wszystko trzeba mieć kasę, a ja nie mam złamanego grosza! Rozumiecie to? Wstaję, siadam przed kompem, z pokoju wychodzę tylko zrobić siku, potem o 4 w nocy idę spać. I jak mam sobie poradzić po rozstaniu? Zaczęłam pić, bo dostaję szału, mam ochotę rwać włosy z głowy, naprawdę oszaleję, nie mam się gdzie ruszyć.

Gość no to niemożliwe
a zkad jesteś? bo ty potrzebujesz kogoś do szczerej rozmowy