Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Perrito

Ustępujecie miejsa babciom w tramwajach i autobusach?

Polecane posty

Gość dobre to
Nie no ludzie, nie żartujcie. Zaczęło się wyliczanie ile to starsi ludzie zjadają i jak często w związku z tym muszą jeździć do supermarketów i do tego jeszcze do jakich. Co was to interesuje? A dzieci i wnuki, hmmm...Wy też zapewne jesteście takimi wnukami. Jeździcie ze swoimi babciami do supermarketów?

Gość podwójna szczesliwa mama
sama tez nie dam rady zrobic zakupów. druga sprawa nikt nie lubi byc zalezny od kogos.

Gość do zsranej młodzieży
ide stad bo mam juz was dosyc... pamietajcie tylko ze wy tez bedziecie kiedys starzy, chorzy, smierdzacy(bedziecie się kapac raz w tygodniu),niedolezni....wiec miejscie szacunek dla ludzi starszych

'podwojna', a widzisz, marzycielka ma racje :-) ja mam babcie, miala 2 zawaly... mama robi jej codzienne zakupy, a na powazniejsze woże ją swoim autem. i tak powinno do kurwy nedzy byc !! najpierw niech te stare klempy wychowaja swoje wnuczęta, a potem niech sie przypierdalają do obcej mlodziezy :-) slusznie prawie, nie?

a to jeszcze czesto ustepuja te babcie co najpierw sie pluja o miejscowe;)a potem gowniarzom ustepuja zeby tylko cos tam do nich poswiegotac czy poglaskac,dziwne jakies

Gość fanka ankaaa
nie jezdzimy ale jak babci cos potrzeba to kupujemy, mowi i ma

Gość fanka ankaaa
starsi ludzie kapia sie raz w tygodnie bo za ich czasow wszyscy tak robiili

taki jak mówisz gówniarz 3letni lub mniejszy to postoi i owszem jak go ktos nie traci nie popchnie lub nie przydepnie w tłoku. ludzie myślcie wystarczy dzieciaka pchnac ub autobus zachamuje i ma wybite wszystkie zeby

poza tym mozna bulki kupic na 2 tygodnie. wystarczy je chowac do zamrazalnika. sam tak robie, bo kto ma czas codziennie rano po swieze buleczki wyskakiwac...

chudzielec robisz babci zakupy bo babcia sama nie może ale czemu starsi lubie maja nie jezdzic autobusami. maja tyko radio maryja i kosciół? zamknac w domu i wara z autobusu?

Gość fanka ankaaa
jendje osobie wystarcza zakupy raz na miesiac, tylko dokupic wedline ser czy chleb. przeciez masla mozna kupic wiecej i wstawic do lodowki, ryz makaron moze lezec dlugo, czy ziemniaki

czemu babcie maja siedziec w domu?

podczas hamowania autobusu każdy może wybić sobie zęby, i nieważne czy to jest malutkie dziecko, młoda osoba czy też staruszek, moja kumpela została popchnięta a autobusie i złamała kość sobie :/ a niby upadła delikatnie na schodki a do tego nikt jej nie pomógł wstać tak się ludziom śpieszyło do wyjścia

Gość dobre to
Marzycielka>>>to rób sobie zakupy raz na dwa tygodnie. Jak ty to sobie wyobrażasz? Konserw takiej babci nakupić czy jak? Bo taki ser czy wędlina po dwóch tyg w lodówce to już raczej nieciekawa jest. I tak jak wcześniej pisałam, co was to interesuje? Może jeszcze wprowadzicie limity na lekarza albo aptekę? Raz na pół roku np.

Gość fanka ankaaa
podwojnie szczesliwa mamo, oni jak czesto zakupia owe 2 wielkie siaty to stawiaja je na siedzeniach a inni musza stac

ok ale nastolatek chyba lepiej utrzymuje równowage niz dziecko prawda?

fanka to popros o miejsce to zdejmnie siatki ha ha ha

Gość fanka ankaaa
naucz ise czytac ze zrozumieniem, wedline mozna dokupic w tygodniu w kazydm sklepie nawet po 5 plasterkow tak samo jak i ser, chleb czy bulki. Tylko powazniejsze zakupy zrobic raz na miesiac, np syn je zrobi a babcia niech jedzie na drugi koniec miasta w poszukiwaniu promocji szynki. Jak bedzie mniej noisla to mniej plecki beda ja bolały.

skoro od upadku na podloge wszystkie zeby maja byc wybite to strach takie dziecko na plac zabaw puscic.. i po co sie matka z tak malym dzieckiem w godziny szczytu pcha! i moze sie nie znam .. nawet napewno.. ale czy 2 latki nie siedza w takich smiesznych wozkach? .. I spokojnie nie spotkalam sie ze by jakas matka z tak malym dzieckim nie usiadla poprostu mlodzieniec czy panna w duchu czesto gesto sie burza

Gość dobre to
chudzielec>>>dziękuję bardzo. Ja jednak wolę świeżutki, nie JAK świeżutkie. I zapewne nie ja jedna. Lubisz takie, twoja sprawa. Inni nie muszą.

wysoki to sobie mroz a inni moga jest swierze jesli chca

Gość fanka ankaaa
juz widze jak by je zdjela

Gość fanka ankaaa
u mnie w domu tez mrozi sie chleb, jest normalny

Gość anastazja jestem.....
ja ustepuje starszym, kobietom w ciazy.... sama bylam w ciazy i dojezdzalam na uczelnie autobusem i wiem jak to jest..... ale kiedys strasznie sie wkurzalam na taka jedna stara prućke, akurat wtedy bardzo zle sie czulam, a do domu autobusem dojezdzalam ponad pol godziny, pech chcial ze akurat nie ustapilam a ta pjozda zaczela mnie na glos obgadywac, i wogole ze jaka ta mlodziez itp itd......... wrrrrrrrr