zuzza2008 0 Napisano Listopad 30, 2008 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość zagadkowanieee Napisano Listopad 30, 2008 o kile Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zuzza2008 0 Napisano Listopad 30, 2008 podnosze dodam ze dwa razy mialam juz zapalenie przydatkow, i ostatnio grzybice, czy wiec to grzybica????????/ przy wejsciu do pochwy widac bialawy nalot, ale uplawy sa zolte Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość blackcat Napisano Listopad 30, 2008 mogą o niczym nie świadczyc jeśli nie masz innych objawów :o ale zamiast siedziec na forum polecam w tym czasie odwiedzic lekarza... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zuzza2008 0 Napisano Grudzień 1, 2008 tyle ze jest mi juz wstyd isc do lekarza bo od wrzesnia bylam juz pare razy:( moze lepiej zmienic ginekologa??? wtedy moze zlecilby jakies badania???? a nie przepisywal w ciemno??? moze mnie na razie nie swedzi bo smaruje pimafucortem bo mam go jeszcze od ostatniej wizyty Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zuzza2008 0 Napisano Grudzień 1, 2008 up Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość danceeeeeeeeeee Napisano Grudzień 4, 2008 ja ostatnio mialam i to raczej grzybica Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość zolty kolor swiadczy o tymze Napisano Grudzień 4, 2008 jest ropa, czyli jakis stan zapalny. A czy twoj partner, oile go masz, tez sie przeleczyl na grzybice. Bo bez tego błedne koło. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zuzza2008 0 Napisano Grudzień 4, 2008 tak ostatnio bralismy flumycon bylo ok ale po seksie znow... a na bank bral te tabletki bo widzialam jak polykal!!!!!!oprocz tego ja mialam brac pimafucin, wczesniej bralam clotrimazolum ale to wogole nie pomoglo , wiec doktor przepisal pimafucin,pimafucort i flumycon Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zuzza2008 0 Napisano Grudzień 7, 2008 pojde przed swietami jeszcze do lekarza bo sie boje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość bierzmowanieOKtak Napisano Grudzień 8, 2008 no wlansie o czym? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość nadzerka0000000000 Napisano Grudzień 21, 2008 dowiedzialas sie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach