Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Minnie Moskowitz

Blocker nieświeżego oddechu znowu paralizuje fotim

Polecane posty

Przed chwilą, Minnie Moskowitz napisał:

To aż tak śmieszne, że aż żałosne. Pycha kroczy przed upadkiem. 

opowiedz lepiej jak to bylo wsrod tej trudnej mlodziezy 😄

Przed chwilą, konie na ambonie napisał:

opowiedz lepiej jak to bylo wsrod tej trudnej mlodziezy 😄

Było różnie. Czasem trzeba było pokazać pazur. I niekonwencjonalne metody nauczania przyjąć. Ale cóż byłam praktykantką, choć dużo uczniów mnie polubiło. Za moje bliskie podejście a jednocześnie dyscyplinę 

1 minutę temu, Minnie Moskowitz napisał:

Było różnie. Czasem trzeba było pokazać pazur. I niekonwencjonalne metody nauczania przyjąć. Ale cóż byłam praktykantką, choć dużo uczniów mnie polubiło. Za moje bliskie podejście a jednocześnie dyscyplinę 

bylo tam zostac na stale, wsrod tych tepaków ty byś mogla uchodzić za tego na kogo kreujesz sie na tym forum 😄

uspoledzeni byli czy bandziory czy jedno i drugie ?

mie nauczycielki triggerujom jakos niewlasciwie bo potem wszedzie sie tak zachowujom ale w sumie nie tylko one...

Przed chwilą, Kocopoł napisał:

mie nauczycielki triggerujom jakos niewlasciwie bo potem wszedzie sie tak zachowujom ale w sumie nie tylko one...

jak znajda nauczycielke na tinderze to beke beda mieli nie zdziwie sie jak jakies fejkowe profile beda tworzyc i z nia konwersowac 😄

1 minutę temu, konie na ambonie napisał:

bylo tam zostac na stale, wsrod tych tepaków ty byś mogla uchodzić za tego na kogo kreujesz sie na tym forum 😄

uspoledzeni byli czy bandziory czy jedno i drugie ?

Zawiść przemawia przez kogoś kto ukończył tylko podstawówkę. O resocjalizacji ci mogę powiedzieć sporo, upoślaku. 

Przed chwilą, Minnie Moskowitz napisał:

Zawiść przemawia przez kogoś kto ukończył tylko podstawówkę. O resocjalizacji ci mogę powiedzieć sporo, upoślaku. 

no niestety bylem za glupi zeby mnie na resocjalizacje przyjeli 😄 tylko najlepsi sie tam dostali 😄

jak znajda nauczycielke na tinderze to beke beda mieli nie zdziwie sie jak jakies fejkowe profile beda tworzyc i z nia konwersowac 😄

nauczycielki sa seksy i czasem takie napalone ze az im ciezko ale no wlasnie kazdy sobie z takich jaja robi bo chetne i ja ci nie dam siusiaka szloro, musisz se zasluzyc, przysluchiwalam sie. Boszzzz.

no niestety bylem za glupi zeby mnie na resocjalizacje przyjeli 😄 tylko najlepsi sie tam dostali 😄

Ale dla ciebie to szkoła specjalna. A teraz kończę, bo z pantofelkami się nie zadaje. Biologiczne określenie if u know what i mean.

1 minutę temu, Minnie Moskowitz napisał:

Ale dla ciebie to szkoła specjalna. A teraz kończę, bo z pantofelkami się nie zadaje. Biologiczne określenie if u know what i mean.

no juz wyzej napisalas kto byl w specjalnej wiec po co teraz mnie to przypisujesz ?

z patologia sie zadajesz napisalas 

Przed chwilą, BapkaBoża napisał:

Twoje zdrowie

Dziękuję bardzo się przyda 🙂. ( jak szczere). Na krtań mi przeszło i tchawicę.Takich mamy lekarzy że dopiero trzeci doktór dał antybiotyk. Kono wały.  

10 minut temu, Margherite napisał:

Dziękuję bardzo się przyda 🙂. ( jak szczere). Na krtań mi przeszło i tchawicę.Takich mamy lekarzy że dopiero trzeci doktór dał antybiotyk. Kono wały.  

Serio aż tak źle? Gdzie się tak doprawiłaś? 

5 minut temu, tymczasowablokada napisał:

Serio aż tak źle? Gdzie się tak doprawiłaś? 

Zaraziła mnie, moja młoda mówiła że już nie zaraza  Posiedziały, posiedzały i za 2 dni ja już chora.Sama raczej nie łapię tak, musi być coś paskudnego, to tak. Po jednej dawce antybiotyku dzisiaj nie mam ataku tchawicy, krztuszenia.    

Przed chwilą, Margherite napisał:

Zaraziła mnie, moja młoda mówiła że już nie zaraza  Posiedziały, posiedzały i za 2 dni ja już chora.Sama raczej nie łapię tak, musi być coś paskudnego, to tak. Po jednej dawce antybiotyku dzisiaj nie mam ataku tchawicy, krztuszenia.    

Biedna. Przy tej chorobie nie da się spać, ewentualnie na siedząco.

26 minut temu, Margherite napisał:

Chùi im w zęby. 

15 minut temu, BapkaBoża napisał:

Chùi im w zęby. 

W myślach też tak mam 😉

20 minut temu, kupa śmierdzącego łajna napisał:

Biedna. Przy tej chorobie nie da się spać, ewentualnie na siedząco.

Dziwnym trafem spałam, tylko że 4 godziny, bo wybudzało mnie. Miałam to już kiedyś wirusowe, wtedy nie mogłam leżeć właśnie. Ponad 10 lat temu, coś. 

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się