Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pączulek

800-1000 kcal zapraszam razem raźniej.....!

Polecane posty

ja jestem jestem dziś tyroche zgrzeszyłam tzn trochę kurczaka grillowanego zjadłam i pastylek o smaku brzoskwiniowym ale chyba to nie dużo:)

Gość pączulek
dachówka twój grzeszek to nic!!!!! Ja to dałam czadu. Przekroczyłam 1400 kcal masakra!!!!! Jutro zjem tylko 600 moze sie zbilansuje!!!!!! Opieprzcie mnie i żałujcie mnie:-( Jutro bedzie nowy dzien....

Gość pączulek
Witam dziewczyny. Ja sie trzymam. Jeszcze dzis napisze ale przez weekend mnie nie bedzie takze mam nadzieje ze nie upadnie temacik.

Gość babcia Zuzia
jestem jestem :) wciąz się trzymam, ale zajęć mam tyle, ze nie mama czasu pisać... Jakoś się trzymam, staram się jeść rozsądnie i nie daje się skusić różnym słodkościom w pracy i w domu. I jak sobei w głowę nawbijałam, ze to niedobre, to mnie nei ciągnie nawet :)

Gość pączulek
Ja dzis 2 godziny prawie byłam na spacerku z moim maluszkiem:-) ruch nawet taki sie przyda. Jest mi tak jakos zimno i dzis mnie strasznie ciagnie do jedzenia ale sie trzymam:-(

hej dziewczynki nie pisalaam caly dzien bo zalatana bylam to lekarz to podroż na uczelnie do Krakowa eh (nawiasem mowiac wiecie jak ludzie szaleje przed switami ludzi tyle w Galerii ze szok !!!nawiasem kopiłam sobie płaszczyk znalazłam rozmiar:o) i bardzo dobrze bo nie mialam czasu jesc msuze wiecej wychodzić z domu żeby sie czymś zając eheheh pączulek twoje 1400 kcl to jest nic ja dziennie napenwo duzo wiecej przekraczam dokładnie nie wiem bo nie licze kcl

Gość dacghówk
halo0?