Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Listopad 30, 2008 ... na katar i gorączkę 37 stopni jestem zniesmaczona :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość no dokladnie on nie jest Napisano Listopad 30, 2008 ja tez na to cierpie, w dodatku mam jeszcze kaszel. Mam nadzieje ze wyjde z tego... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Listopad 30, 2008 moze wezwę lekarza...? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
agawa1977 1 Napisano Listopad 30, 2008 lusia rozumien Cię doskonale toż to taka cięzka przypadłość u facetów:) wtedy sa umierajachy ehhh.......znam to ha ha taki juz ich urok Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Listopad 30, 2008 nie mogę tego pojąć :O silniejsza płeć :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
agawa1977 1 Napisano Listopad 30, 2008 mojemu łzawią dzisiaj oczy no i tez jest już umierający.......:o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość łucja- Napisano Listopad 30, 2008 zniesmaczona ?:o to chyba niezbyt trafne okreslenie ale co sie dziwic :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość jaskołka niebieska Napisano Listopad 30, 2008 Luśka kiepski żart :O :O ciekawe co byś zrobiła gdyby na prawdę był CIĘŻKO chory ? :O też byś sobie jaja na kafe robiła ? czasami pomyśl, bo mogłaś tym topikiem urazić masę osób których drugie połówki są śmiertelnie chore a nie tylko na katar :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Listopad 30, 2008 nie napisałam że śmiertelnie ;) bez przesady :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach