Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość erykhaa

jak powiedziec ksiedzu ze....

Polecane posty

Gość erykhaa

nie bylam od ponad roku u spowiedzi /?? :O

Gość ewelinaRasALBO dwa
"oststni raz byłam u spowiedzi rok temu"

Gość vjhjhj
też mi problem. nie byłaś i tyle

Gość normalnie mowisz
"siema klecha ostatni raz bylam w kosciele rok temu i się kurwa głupio nie pytaj czemu "

wprawdzie jestem starą poganką, ale chyba w katechizmie było zalecenie, żeby sie spowiadać p r z y n a j m n i e j raz w roku, najlepiej w czasie wielkanocy? wiec w czym problem? :o

Gość erykhaa
w tym ze w czasie wielkanocy tez nie bylam : Otak naprawde to jakies poltora roku bedzie :O a jak sie zapyta czemu ??:O

raz w roku czyli jak byłaś w 2007, to teraz mamy 2008 i jest git :classic_cool: Powiedz, ze nie czułaś takiej potrzeby, nie wiem, bo ja u spowiedzi byłam raz w życiu jako 8-latka, jak tam skrupulatnie wypytują :o

Gość patrysia88a
ja tez rzadko chodzę do spowiedzi i jak przychodzi "ostatni raz bylam u spowiedzi (cicho bardzo ) rok temu...:)

Gość ja nie byłam kilkanaście lat
no i jak poszłam - to powiedziałam. Po prostu. Że nawet nie pamiętam kiedy byłam. Ale byłam u mądrego księdza i nie pytał dlaczego - zreztą to wynikło z dalszego ciągu spowiedzi.

Gość hmmm ccc
ja ostatnio bylam w 7klasie a mam 31 lat wiec troche czasu minelo

Gość oczko w głowie
Mój syn chodzi do gimnazjum i ma co miesięczną spowiedź , to jest potwierdzane w specjalnym jakby indeksie który otrzymują dzieci wraz z rozpoczęciem roku szkolnego , tam też są wpisywane , wszystkie co niedzielne msze , co uważam ,że jest totalnym idiotyzmem ,takie sprawdzanie obecności . A tuż przed spowiedzią , to syn rozrabia niesamowicie tylko dlatego aby miał się z czego wyspowiadac. Czy to jest normalne . Ja sama przez to co wyrabiają w mojej parafii nie chodzę już do kościoła od ponad dwóch lat , wszędzie karteczki potwierdzające obecnosc w kościele .

Gość a u nasttt
w parafii koles nie byl chyba 8 lat uy spowiedzi... i co przyznal sie:D:D:D a prawo koscielne mow :wszyscy wierni zobowiazania sa przynajmniej raz w roku do spowiedzi na Wielkonoc.

Gość Mwvnz
moja historia ze spowiedzia i calym kosciolem zakonczyla sie po tym jak powiedzialem ksiedzu (proboszcz), ktory wowczas mnie spowiadal, ze nie bylem u spowiedzi przez 2,5 roku... on na to ze nie udzieli mi spowiedzi, wiec go pozegnalem slowem spierdalaj i juz mi sie nei chce chodzic do tego skorumpowanego budynku.