Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chce sie wyszaleeeeec

CO MYSLEC O CZYMS TAKIM ???

Polecane posty

Mój problem może troszkę głupi,ale dziwi mnie zachowanie mojego faceta,chociaż po części go rozumiem,ale mimo wszystko mam jakieś zawachanie i pytanie do Was- czy to normalne jest?Jego zachowanie?Otóż,jestem z moim facetem już 2 lata,oboje mamy po 20 lat,mieszkamy od siebie 20 km dalej,widujemy się w poniedziałki,środy,piątki i soboty.Oboje jesteśmy dla siebie pierwszymi partnerami nie tylko w seksie,ale i w życiu.Do tej pory było tak,że co spotkanie był seks klasyczny oraz oralny,co daje 4 razy (no,w sumie 8)w tygodniu.Jednak jakiś czas temu mieliśmy nieprzyjemną sytuację,bowiem pękła nam prezerwatywa i bardzo się wystraszyliśmy,poszłam do lekarza, wzięłam tabletki 72 h po i wszystko ok.Od tej chwili,gdy mój chlopak miał się spuścić,to robiliśmy to poza mną.Po jakimś czasie znów mieliśmy shize- okres spóżniał mi się 2 miesiące,miałam objawy na ciąże,ale okazało się ,że to jedynie jakieś skutki uboczne po tabletkach i okres dostałam po niedługim czasie.No i od tej pory bęc ! Mój chłopak nie chce ze mną uprawiać seksu :( Mówi ,że się boi ,żebyśmy wpadki nie zaliczyli,bo niedawno takie przygody mieliśmy,że za duzo coś osób z naszego otoczenia wpadki zalicza ,a on jeszcze nie chce ( zresztą ja również,bo oboje nie czujemy się jeszcze gotowi na dziecko,chcemy skończyć studia,znaleść dobrą pracę,ustabilizować się i dopiero póżniej założyć wspólnie rodzinę,czyli za góra 5 lat)i dlatego mój chłopak mówi ,że seks dopiero po ślubie :( Tu nie chodzi o to ,że może już go nie kręcę,bo wręcz przeciwnie - seks oralny mamy co spotkanie,na dodatek on strasznie uwielbia mój tyłeczek ,i gdy mu tak kręcę,to on po prostu szaleje,robi sobie dobrze i już wytrzymać nie może i się spuszcza,heh ..Nikogo innego również nie ma ,nie zdradza mnie.Ale dziwi mnie jego podejście :( Bo przecież,jeśli będzie się spuszczał na zewnątrz ,to nie zajdziemy w ciążę;( A on mimo wszystko nie chce :( Czy nie jest coś dziwnego w jego zachowaniu :(?? Mnie to conajmnij dziwi,chociaż z drugiej strony pokazuje,że jest odpowiedzialny ;( Już nie wiem co o tym myśleć :(

Gość acccca
hm. poprostu strach przed ciążą odbiera mu przyjemnośc rozumiesz? proponuje potrójne zabezpieczenie..prezerwatywa, tabletki i dodatkowo nieplodne dni ...może to go uspokoji:P

Brałam już kiedyś,ale bardzo żle się czułam,wieć odłożyłam je,a zmieniałam juz 5 razy :( Jedna rzecz mnie tylko zastanowiła - ostatnio,gy jakoś udało mi się go namówić na seks,to coś go bolało :( W pozycji na jeżdżca bolało go i w sumie miałam wrażenie,że w innych pozycjach też :( No ale jak robię mu loda,to nic go nie boli ...

acccca -Może i masz rację.Bo jeśli chodzi o seks oralny ,to aż sam się garnie.

Gość acccca
boji sie..te dwa miesiace stresu musiały tak na niego wpłynąc..niema frajdy gdy jestw tobie. ale z pewnościa go pociagasz. dlatego zrób tak żeby się uspokoił, przestał mysleć o ciązy itp..potrójne zabezpieczenie , (choćbydla jego informacji:P) powinno zadziałać...

Gość psychiczne napiecie w Nim
to blokada psychiczna niezalezna od Niego.Tak bardzo boi sie ciazy ,ze wewnetrzne napiecie dziala na niego i moze somatycznie czuc bol podczas stosunku.\ Dlatego nie czuje tego podczas oralu ,bo nie ma ryzyka...to jego umysl tak nim steruje

acccca -Dzięki,tak zrobię :) Oj taaak,przez te dwa miesiące on strasznie się zamartwiał,oboje żyliśmy w strasznym stresie.

boże dziewczyno...tego bełkotu nie da się czytać:( czy ty masz naprawdę 20 lat? bo brzmisz jak jakaś 15stka..... no a co do Twojego \"problemu\" to przyznam ze z tym że go \"boli\" to jest dobre:D No na bank bardzo go boli, tutaj nie mam wątpliwości;P a co do reszty to oczywiste jest że nie chce mieć dziecka i teraz kicha w majtki ze strachu i woli nie ryzykować...a skoro dajesz mu to czego chce tak czy inaczej (a wręcz w sposób dla większości mężczyzn przyjemniejszy) to po co ma uprawiać z Tobą seks....żeby igrać (w jego mniemaniu) z ogniem? Oj, nie sądze...

Pewnie macie rację,nie będę się już nad tym zastanawiała,bo z pewnością tu chodzi o tę blokadę.

Ubasti - Bełkot :(? Ja tu nie widzę żadnego bełkotu,wręcz przeciwnie ;]

Gość buahahaha jeeeeerrry
"Tu nie chodzi o to ,że może już go nie kręcę,bo wręcz przeciwnie - seks oralny mamy co spotkanie,na dodatek on strasznie uwielbia mój tyłeczek ,i gdy mu tak kręcę,to on po prostu szaleje,robi sobie dobrze i już wytrzymać nie może i się spuszcza,heh " :D:D:D:D omg:P

Gość .młoda
to zacznij brac tabletki anty.

a no bełkot bełkot...ale nie przejmuj się. Większość nastolatek z tego wyrasta;)

Gość acccca
może i ma 15 lat, to jej sprawa... aha i jeszcze jedno..jeśli nie zadziała to zawsze możesz pomysleć o seksie analnym. mnie ani mojej dziewczyny to nie kręci ale jest duzo pa które swietnie się w tym odnajdują. na kafeterii jest taki temat i jedna babka daje baaardzo dobre wskazówki krok po kroku jak zacząc w ten sposób. nie namawiam, nie plecam bo sam nie próbowałem nigdy ale wiem że dla niektórych jest to super sprawa. może akurat dla was.

.młoda - Niestety ,ale nie mogę . acccca -Jeśli chodzi o seks analny,to ojjj nie nie.Sama myśl o tym mnie nie kręci.

Gość acccca
mnie tez nie:D ale sa różne gusta... aga...dopuki nie spróbujesz to sie nie dowiesz...narazie masz same negatywne wizje ui wyobrażenia ..ale zostawmy ten temat. zabezpiecz sie potrójnie w\i przekonaj go że jest bezpiecznie...