Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Iwonka25

Mój przyszły mąż robi to o co go po prosze , nawet przyjmie moje nazwisko

Polecane posty

Gość Iwonka25

Mój facet robi to o co go po prosze , prawie wszystko . 1.Przynosi mi śniadanie do łózka 2.Gdy po prosiłam go by wyprowadził psa ( którego chciałam ) zrobił to bez wahania . 3.Ciągle kupuje mi nowe prezenty , kwiaty , zabiera do sklepów z ciuchami bym sobie coś wybrała . Wystarczy tylko jedno moje słowo:Prosze 4.Nawet przyjmie moje nazwisko , ustaliliśmy w USC że ja zostaje przyswoim on ma dwuczłonowe . 5.Teraz gdy za dwa miesiące urodze synka (sprawdzałam już na USG) , mój ukochany powiedział mi że jakie wybiore imie to będzie dobrze . Właśnie ja jestem na ostatnim roku psychologii a narzeczony skończył prawo i właśnie zaczął prace , bardzo dobrze zarabia . Ale czy w przyszłości nie będzie mu to przeszkadzac że jest tak bardzo uległy . Co prawda on mi powiedział kiedyś na ten temat że uległy jest tylko dla mnie , ponieważ mnie kocha i zrobi wszystko bym była szczęśliwa.

Gość ale zajebisty temat
nudny ten Twój facet jak jasna cholera :)

Gość patrysia88a
tylko pozazdroscic :)

Gość patrysia88a
ja tez tak chce gdzie takiego mozna znalesc?:)

Gość Kochana przy szła żono
Przy szły mąż tak po winien, o co go po prosisz po winien zro bić ! W jakiej szkole tak uczą ?

Gość Iwonka25
Po prostu boje się o ukochanego . Nigdy nie zrobiłmi awantury , gdy raz przyszłam do domu , pod wpływem alkoholu to nie zrobiłmi awantury tylko spytał : Czy mnie zranił ? , że musiałam szukac ugojenia w alkoholu ? i było mu przykro z tego powodu . Zastanawiam się czy taki uległy facet , który ustępuje we wszystkim swej ukochanej i nawet nie podniesie na nią głosu od czasu do czasu jest prawdziwym mężczyzną .

Gość samoa
Moj maz jest taki sam.Jestesmy juz razem 17 lat i wciaz traktuje mnie wyjatkowo .Czasami mnie to wkurza,bo o wszystkim decyduje ja,ale na dluzsza mete mnie to odpowiada. Co ciekawe, to moj maz dla innych jest dosc wymagajacy, nie pozwoli sobie wejsc na glowe i ma posluch wsrod pracownikow.Ja jestem zadowolona,ze o mnie dba i naprawde czuje sie jak krolewna ;)

Gość Kochana przy szła żono
Nie doczytałam do końca - niby to p.psycholog ? od czego ? Tyle "byków" nie robi uczeń zpodstawówki !

Gość Iwonka25
A jeśli chodzi o łóżko to mój facet w tych sprawach traktuje mnie bardzo delikatnie , a gdy mu czasem odmówie , powiem że boli mnie głowa to pyta się mnie czy zrobic mi herbaty , czy potrzebuje aspiryny , itd . Czasami mnie to denerwuje .

Gość ////wiktor////
Ale wy baby głupie jesteście tak wam źle i tak niedobrze albo jest sie za was za dobrym albo za złym. same nie wiecie czego chcecie.

Gość wyjdź z toalety
złoty środek wiktorku, złoty środek 🖐️

Gość Iwonka25
Ale tylko jedno pytanie . Bo on jest bardzo lubiany przez moją rodzine , uważają go za ideał . A ja mam tylko jedno pytanie : Czy on jest prawdziwym mężczyzną ?

Gość lj00000000000i
:D

Gość wyjdź z toalety
a Ty jesteś prawdziwą kobietą?

Gość ale zajebisty temat
Jak dla mnie, facio nie ma jaj :(

Gość twój to pantoflarz

Gość Iwonka25
Zapewniam że ma jaja a także bardzo dużego banana , wiem co mówie seks z nim to sama przyjemnośc .

ej ale ja z tym kryptogejem to serio mówię :O moja koleżanka miała wypisz wymaluj takiego samego męża jak Ty - wszystko robił, nigdy nie odmawiał, zawsze robił to co ona chciała itepe itede i też prawo skończył :D :D :D :D sie po 2 latach okazało, że miał kochanka a z nią był tylko dlatego żeby mieć dobrą reputację jako początkujący prawnik :O

Gość Iwonka25
Gejem nie jest . Z tego co mi mówił to właśnie zemną przeżył swój pierwszy raz .

Gość fgergeg
jesteś pusta jak jak kapusta

a czasami pozwalasz mu sie odezwac czy na wszystko ma kare? Ja bym go pewnie po tygodniu spakowala.Niecierpie pantoflarzy.Facet to facet.Powinien miec swoje zdanie

Gość Iwonka25
Ma swoje zdanie . Potrafi się kłócic , sama słyszałam .... Kiedyś dostawiał się do mnie jeden koledź i dostał od niego w morde , umie mnie bronic , czuje się przy nim bezpieczna , lecz ........ tylko w stosunku do mnie jest delikatny ... A najlepsze jest to że ja i jego matka jesteśmy przyjaciółkami . A z tego co też zauważyłam jest synkiem mamusi , i robi o co go ona po prosi . To samo jest ze mną , po prosze go o coś - niczego mi nie odmówi .