Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Devil xxxxxx

Czy dobrze zrobilam? Co jest grane?

Polecane posty

Gość Devil xxxxxx

Wiecie moze nie powinnam tego robic, ale mialam jakies zle przeczucie.. Bo poklucilismy sie z chlopakiem. Weszłam na jego pocztę, bo dal mi haslo i w ogole. a tam wiadomość od jakiejs dziewczyny, ze czy moga znow pogadac i tak dalej i ze przesyla mnostwo buziakow i t p. i zeby podal jej nowy nr gg. nie powinnam tego robic, ale podalam nr gg tylko nie jego a moj. Zalozylam go przed chwilka. i wysłałam...........

Gość acccca
to moze jakaś stara sprawa a ty szpiegujesz...:P ale moja by tak samo zrobiła:D gdyby miał coś na sumieniu nie dałby Ci hasła...

Gość Devil xxxxxx
ale on podał mi je baaaaardzo dawno temu i zapamietalam, i cos mnie podkusiło

Gość Devil xxxxxx
Kurcze, co jest.......

Wy baby jednak jesteście puste :o Zastanow się, jak ty byś zareagowała, gdyby on zrobił coś podobnego 🖐️

Gość Devil xxxxxx
Puste? To cholera czemu mowi mi ze nie gada z zadnymi laskami ani nic a tu takie coś. Zapewnia mnie o tym od poczatku zwiazku ! Sorry ale sprzed naszego związku to sprawa nie jest. Bo wtedy nie mial tego e-maila.

Gość Devil xxxxxx
jakby on mi coś takiego zrobił? Nie mam przed nim tajemnic. zna moje hasła i wszystko

Gość Devil xxxxxx
Moze ale chyba nie w taki sposob jak ona do niego napisała;/ Mocno całuje? Brakuje mi rozmow z toba? Tak?

Gość i co gadalas z nia
???

Gość Devil xxxxxx
Jeszcze nie napisała na to gg. Odpisałam jej meilem;/ Ok, nie podał jej nowego numeru gg. A zmienił go w sumie niedawno. Ale zapewniał mnie ze nie gada. Jak tak kiedys zapewniał, to okazalo sie ze wysyła sobie zdjecia z jakaś **** ;/ Dziwicie sie ze chcialam go sprawdzic:(?

Gość klara_f
devil => dobrze zrobiłaś... pogadaj z laską podając się za chlopaka... jak już znajdziesz dowód to pokaż facetowi i kopnij go w dupę jeśli to prawda to współczuję

Gość Devil xxxxxx
Dziekuje:* Boje się tylko co bedzie jak on dowie się o tym ze go sprawdzam..... Ze zrobiłam takie coś.

Gość i co gadalas z nia
czego sie boisz niech on sie boi boo postepuje w stosunku do ciebie nie fer

>> Boje się tylko co bedzie jak on dowie się o tym ze go sprawdzam..... Na jego miejscu kponąłbym Cie w dupe 🖐️

Gość Devil xxxxxx
Ona cos nie pisze, niestety nie wiem kto to jest. Nie mam jej numeru GG. Chce sie dowiedziec co łączy go z ta dziewczyna, laczylo;/ Doceniam ze no powiedzmy urwał z nia kontakt, bo nie podał jej nowego numeru, ale sam fakt tego ze coś kiedyś bylo mnie przeraża.

Gość Devil xxxxxx
bubu, a miałeś taką sytuacje? wiesz jak sie czuje taka osoba jak ja?

Gość klara_f
hmm.. jeśli to nie zdrada to sama nie wiem jakbym się później wytłumaczyła :O ale w sumie lepiej potem się tlumaczyć niż żyć okłamywana. wysęp od laski jak najwięcej informacji, zdjęcie np niech Ci prześle, żebyś miała wszystko czarno na białym, ale dyskretnie żeby nic nie podejrzewala mam nadzieję że Twoje obawy się nie sprawdzą

Gość i co gadalas z nia
co bhlo?chyba co jest samo to ze nie poweidzial Ci o niej jest niewporzadku

>> bubu, a miałeś taką sytuacje? wiesz jak sie czuje taka osoba jak ja? Zamiast szpiegować, rozmawia się z chłopakiem. Do niedawna za szpiegostwo groziła kara śmierci :classic_cool:

Gość klara_f
faceci zawsze znajdą jakiś wykręt :O znam to z autopsji

Gość Devil xxxxxx
Bubu - A myslisz ze rozmowy coś dają? Próbowałam, to mnie zjechał. Kiedyś probowałam. Mowil, że to nie prawda itd.. ale skąd niby jakies zdjecia lasek i wiadomosci od nich u niego? i to jeszcze RE: . Czyli,że tez do nich pisał. i co gadalas z nia - Wiesz.. Masz rację. Klara-bede się starać.

Gość Devil xxxxxx
To wszystko jest jakies chore:(

Gość Devil xxxxxx
czy napisze jeszcze ktoś ...... ?