Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

mlecznaa czekolada

teraz na pewno się uda

Polecane posty

wiem, że już zakładałam temat ale nikt nie chciał zaglądać i topik podupadł, ale teraz będzie inaczej, nawet jeśli nikt nie zajrzy będę pisała sama i wrzucała moje jadłospisy;) od 1,5 tygodnia jestem na diecie, brzuszek troszkę spadł ale waga nadal stopi w miejscu.wczoraj i dzisiaj pozwoliłam sobie na coś słodkiego a mianowicie na wafle kakaowe moja mama zrobiła i ukroiłam sobie kawałek, ale myślę , że nie jest to jakieś strasznie tuczące, przed chwilą zjadłam mój ostatni posiłek i mam nadzieję, że nie zabiorę się za podjadanie za jakieś dwie godzinki;P tym razem mi się uda, wierzę w to i będę wytrwale dążyła do celu, w piątek mam urodziny i na pewno będzie tort zapraszam kilka osób do siebie i na pewno głupio by było gdybym go nie zjadła, ale postanowiłam sobie, że to będzie tylko jeden kawałek i ani grama więcej! pozxa tym żadnych słodyczy bo w końcu urodziny to nie żadna ulga na jedzenie tego czego chcę;P, najgorsze myślę ,. że będą święta, ale jeśli uda mi się wytrwać bez słodyczy to będzie sukces;)) hm a może jakieś rady od dziewczyn , które wytrwały na diecie i schudły?;) ja obecnie ważę 61/62 kg przy wzroście 170, mój pierwszy cel to 60 kg i tak aż do 54/52.

zapomniałabym dodać o moich postanowieniach: 1 jeść często a mało 2 jeść wg diety niełączenia 3 nie jeść po 19 4 jak najmniej słodyczy 5 dużo płynów to te chyba najważniejsze;)

wagowo się nie porównamy:) ale moja rada taka: zjesz w święta za dużo, idź się poruszać ja jem wszystko z umiarem i ćwiczę i efekty są.

ćwiczyć ćwiczę kilka razy w tygodniu ale to takie domowe ćwiczenia,a teraz jeszzce powróciłam do sportu, znów jeżdżę konno;) więc myślę , że z tym nie będzie problemów, hm a Ty jak ćwiczysz? ja też staram się jeść wszystko z umiarem ale unikam słodyczy i niezdrowego jedzenia, chociaż wiadomo-czasem się zdarzy ale też staram się z z umiarem , zamiast całego ciasta, kawałek;)

Chetnie sie do Ciebie przylacze ale niestety nie bede za duzo pisac bo jestem na studiach i czasu malo:( ale bede tu zagladac w kazdej wolnej chwili:) moj cel to zrzucic 5kg i cm z talii, bioder i ud:) a swoje metody mam podobne do twoich

kurde chciałabym tyle ważyć;P ja mam w sumie sporo mięśni od jeżdżenia na koniach, mnie najbardziej zależy na wyszczupleniu łydek ale na to nie ma jakiejś super metody:( niestety:(

Wiesz co ja powinnam byc szczupla bo studiuje wychowanie fizyczne, ale zabija mnie jedzenie wieczorem i nie umiem sie tego oduczyc:/

jak na razie tak wygląda mój dzisiejszy jadłospis: śniadanie: 2 kromki chleba razowego _masło+ pomidor i kilka suszonych owoców 2 śniadanie: zupka serowa knor obiad: pierś z kurczaka _ surówka z marchweki

Chciałam się dołączyć. Od wakacji przytyłam 6 kg. Ciągle jem. Źle się czuję w swoim ciele. Muszę to przerwać i wrócić do wagi, która pozwala czuć się swobodnie. Ogólny cel to -10 kg, a najbliższy to opanować obżarstwo, uregulować posiłki i zacząć się regularnie ruszać (a nie jak do tej pory raz na jakiś czas). Więc do dzieła! ;)

Hej mleczna czekolado! Gdzie jesteś? Właśnie jem śniadanko. Grahamka z pastą jajeczną. Pyszna... Wczoraj ćwiczyłam prawie 1,5 godziny. Dziś nie wiem czy znajdę czas na jakiś sport. Może chociaż pokręcę hula-hopem wieczorem ;)

hej;) jestem jestem u mnie dietetycznie narazie dobrze tylko mam ochote na taka bułkę z czekolada i nie wiem czy dam radę sie powstrzymać , na razie dziś zjadłam 2 kromki ciemnego chleba, trochę białego sera, bułkę z pomidorem i teraz ide coś sobie zrobić ;)) ja ostatnio ćwiczyłam, ale codziennie to też nie mam na to czasu, może dziś mi się uda coś poćwiczyć;))

Witaj ;) Ja dziś zjadłam: grahamkę z pastą jajeczna, 2 talerze zupy jarzynowej, 2-3 mandarynki i kostke czekolady (z kalendarza adwentowego :P). Wypiłam dwie kawy z mlekiem i juz chyba na tym poprzestanę. Cieszę się bo dostałam dziś Grześka w czekoladzie, ale oparłam się pokusie, schowałam go do torebki i dałam babci ;) Z ćwiczeń był dziś tylko hula-hop i więcej nie będzie. Pozdrawiam!

czy ja wiem czy fajną;P chciałabym zrzucić jednak co nieco, hm gdybym miała szczuplejsze łydki to bym to nawet przebolała;P ja zjadłam ta drożdżówkę tzn bułka nawet nie była słodka ale trochę czekolady tam było, może nie dietetycznie ale nie przekroczyłam 1200 kcal, poćwiczyć chyba nie dam dzisiaj rady ale zobaczymy;))

trzeba w tro wierzyc, ale wiesz ja tez juz zaczynam watpic bo nigdy mi się nie udaje;/ dzisiaj zaczelam robic trochę inaczej dwa duże posiłki i jak jestem glodna to jakies male przegryzki , ja nie mam czasu jeść regularnie, a jak jzu to mi sie zachciewa na noc i wtedy mi wychodzi ze zjem sniadanie,poznij nic przze 7 godizni i ponziej co 2-3 godzinki, wiec wole juz zjesc porzadne sniadanie, cos porzadnego po przyjsciu ze skzoly do tej jablko, jogurt i basta;))

ja dzisiaj zjadlam 1100 kalorii, moze i nie zdrowo ale do tej pory robim tak z jak zjadlma cos zakazanego jak np. dzis bulka z czekolada to napychalam sie wszystkim co mozliwew, bo juz zwalilam to moge jesc dalej a tak nie powinno byc wiec w sumie to jestem zadowolona, bo ta bulka byla wlacznie xdo moejgo obiadu kolo 17 to mysle zed nie wplynie ona na moja diete, z drozdzowek toleruje tylko takie z czekoladą z plazy i innych i tak nie jem a te sa u mnie w domu zadko, raz na miesiac wiec co mi tam;D złośnica nie przejmuj się;* jestem z Tobą;)

Drożdzówka to rzeczywiście nie jest najlepsza rzecz na diecie, ale raz na jakiś czas można sobie pozwolić. Wczoraj wieczorem zrobiłam jeszcze dużo róznych brzuszków, a dzis rano rozpoczęłam od hula-hopu. Lubię ćwiczyć. Wiem, że to daje bardzo fajna efekty, ciało się zmiania, robi się jędrne... A teraz idę na jakieś pyszne śniadanie!

ja dziś zjadłam dwa, ale to bardzo porządne posiłki, trochę pieczywa było ale myślę, że 1200 kalorii nie przekroczyłam ;P ostatni zjadłam około17, wczoraj zrobiłam trochę brzuszków, dzisiaj nie wiem czy dma rade poćwiczyć, ale jutro na konie jade więc to będzie jako ćwiczenia;)

Hej! Moge sie przylaczyc? Jestem na diecie od paru dni i wierze, ze predzej czy pozniej moje cialo zmieni sie tak sobie to wymarzylam. Nie wiem ile waze, niedawno przeprowadzilam sie za granice i nie kupilam jeszcze wagi, ale jeszcze dwa miesiace temu wazylam ok 63-65kg przy 164cm. Od tamtej pory nie zauwazylam po ciuchach, zeby byly ciasniejsze, wiec na szczescie waga jest stala i nie idzie w gore. W dol niestety tez nie, ale to sie zmieni :)

Hej hej! :) Ciagle leze w lozku, prace zaczynam niedlugo, ale poki co mam mnostwo czasu dla siebie i na leniuchowanie. Najgorsze jest to, ze lepiej jest sie zorganizowac jak ma sie mniej czasu, a tak to ciezko wziasc sie za cokolwiek. Np. cwiczenia..kompletnie nie moge sie zabrac. Chodze tylko na dlugie spacery z mezem, dosc szybkim krokiem. Planuje zaczac biegac, ale nie wiem czy to dobry pomysl zaczynac zima.. Na sniadanie dzis dwie srednie kromki chleba z serem i wedlina z warzywami. Uwielbiam ser zolty i nigdy z niego nie zrezygnuje, ale jem taki co ma 17% zawartosci tluszczu, wiec lepiej niz taki tradycyjny.

Witam:) moj plan na dzisiaj jest taki: 9:30 sniadanie: bulka pelnoziarnista z pomidorem plus zielona herbata 12:30 mala zupa mleczna 15:00 na obiad ziemniaki odsmazane na malej ilosci oleju z jajkiem 18:00 jogurt naturalny dzisiaj juz jestem tez po cwiczenia ktore wzielam z grudniowego shape\'a Dzisiaj rano obudzilam sie z wielka motywacja bo chce wyjatkowo wygladac na sylwestra i mam na to 4tyg czyli schudne okolo 4-5kg:)