Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

mlecznaa czekolada

teraz na pewno się uda

Polecane posty

Mocno się zastanawiam nad dietą rozdzielną. Co o tym sądzicie?? W sumie sama nie wiem, nigdy wcześniej nie miałam takiej paskudnej oponki fuuu

hm nie wiem bo nie stosowałam,u mnie na razie ok ja na śniadanie zjadłam tosta, kromkę macy z serem białym i kakao;)) a dalej to nie wiem co będzie, ja się staram jeść wszystko co zdrowe , a reszta rzeczy w rozsądnych ilościach, staram sie też nie przesadzać z pieczywem;P

Gość Boniooo P
Anulet: ja staram sie jesc wszystko, tylko z umiarem :) Oczywiscie staram sie odstawic slodycze, ale czasami sie pokusze. Dla mnie najwazniejsze sa cwiczenia :) Sprawdz sobie 8 mniut ABS I LEGS na youtube.pl trwaja tylko 8 minut a sa bardzo fajne :) U mnie to narazie nie jest zle cwicze regularnie i dobrz sie odzywiam :)

a dzisiaj w ciągu całego dnia zjadłam: naleśnika z serem, jabłko,sałatkę( sałata, oliwki, ser feta,ogórek itd.;d + ketchup i sos winegret), tosta (2 kromki ciemnego chleba+ plasterek sera żółtego), 3 kromeczki chałki, do tego kawa;)) a jak Wam idzie dziewczyny;))?

Ja zaś 2 dni nie zjadłam prawie nic.. zas dzisiaj na 3 dzień diety serek homo czekoladowy i waniliowy :p oraz pożarłam kąska piwnego (kawałek mały kurczaka wędzononego) oraz wypiłam buteleczkę soku jabłkowego :) :) :) nie wiem ile to kalorii ale chyba nie za dużo :p

hm ale jak się proewadzi siedzący tryb życia to 950 aż nadto żeby schudnąć :) no nic jutro zjem mniej .