Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dfsdf

czy na 18 naprawde

Polecane posty

Gość dfsdf

dostaje sie 18 batów na dupę? i czy gołą? czy dziewczyny też leją, czy tylko chłopaków, ja bym wżyciu nie zdjeła majtek, wstydziłabym sie jak cholera, czy koniecznie muszą lać? Chyba zrezygnuje z imprezki... jak to było u was albo na 18 na których byliście?

Gość diskodupa
na gołą dupę, to mnie nikt jeszcze nie lał. prędzej ci chętni by na gołą ode mnie dostali niż ja od nich. osiemnaście batów w ubraniu codziennym, dupa boli jak chuj :classic_cool:

Gość klara_f
co Ty :D na mojej nikt mnie nie lał, na innych to tylko facetów i to wcale nie w gołą dupę Nie przesadzaj, jak Ci goście będa nalegać to powiedz że sobie nie życzysz i tyle. to nie jest powód żeby rezygnować z takiej imprezy!

Gość fsdfsfsdfg
normalnie laska sie kladzie na krzeslo i ja leja po dupie albo reka albo paskiem ale przez ubranie przeciez nie bedziesz sie rozbierac i pokazywac golej dupy, no ludzie

Gość kokokol
U nas zalezxy jak u kogo ale przeważnie lali tylko chłopaków a dziewczyny były 18 razy podrzucane do góry, ja np. byłam podrzucana a moja kumpela bita, oczywiście lekko.

Gość to twoja impreza więc
od ciebie zależy jak ma wyglądać,nie? :O

mnie chcieli lac paskeim to ucieklam na balkon i przyszedl moj wujek ( bardzo wielki :) ) i powiedzial ze mnei obroni a ze chlopaki sie go bali to zaden mnie nie nabił :D

Gość Marta_wro
U nas w klasie był standard, że lanie było na gołą, ale chłopacy dostawali kablem, a dziewczyny pasem. Czasem odpuszczali dziewczynie, gdy miała cienkie stringi po zdjęciu spodni albo spódnicy, ale, że ja jestem słusznych rozmiarów, to się nie ośmieszałam. Najpierw była beka jak inni darli się wniebogłosy, a później ja wyłam. Nie mam do nikogo żalu.