Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

miss america

co czytacie?

Polecane posty

Gość był sobie chłopczyk
thrilley medyczne Cooka, moim zdaniem swietne.

Gość dsfgghfg
Pwnie sie wyczerpala bo skladala sie z jedne gazety o nazwie Fakt

Gość zzzzz.
coś hellera, cooka, cobena. a jak lubisz głupie opowiastki z humorem to polecam książki christophera moore'a, świetny facet :classic_cool:

Cook i Mastherton rewelacja ! :D ale teraz spodobały mi sie książki W. Cejrowskiego i mimo, że nie przepadam za nim to książki są świetne - polecam ;)

dsfgghfg - nie znasz zadnego tytulu ktory moznaby polecic to chociaz musiales/las posypac glupim zartem.zalosne. masterton i king,lubie bardzo:) i tez wszystkim polecam.

Gość dsfgghfg
nie znasz zadnego tytulu ktory moznaby polecic to chociaz musiales/las posypac glupim zartem.zalosne To nie byl zart tylko przypuszczenie a zalosna jestes ty Bo skoro jestes taka oczytana to nie powinnas miec problemu w dobraniu kolejnej ksiazki Pozatym pytanie jest idiotyczne bo nie wiemy czym sie interesujesz

i jeszcze jedno - inni jakos nie maja problemu z normalna odpowiedzia na moje pytanie. trzeba czytac ze zrozumieniem - "polećcie" to znaczy - podajcie wasze ulubione tytuly/autorow, a nie moje.

Gość ja lubie ksiazke
elementarne zagadnienie ekonomii Milewskiego

Gość pani helenaaaa
Ja polecam Nostradamus zjadł mi chomika

chyba jedna z lepszych ksiazek jakie czytalam byla "ulica rajskich dziewic" barbary wood."dobra" - nie mylic tego przymiotnika z "ambitna". ale wciagnela mnie bardzo,inne obyczaje,kultura,ciekawa historia,zupelnie odmienne od naszego zycie.

Ja ostatnio przebrnęłam przez różnego rodzaju polskie kryminały. Teraz szukam czegoś z poczuciem humoru. Znacie jakieś ciekawe polskie pozycje? Mogą też być e-booki :) nie ma to jak uprzyjemnić sobie jazdę w tramwaju czytając coś wesołego :)

czytam ksiazki o tym jak osiagnac orgazm podczas seksu analnego i oralnego :) mój mąz jest zachwycony :(

Polecam książki Jonathan'a Carroll'a. A Barbary Wood czytałam ostatnio książkę o dziewczynie która poczęła dziecko przez partenogenezę - ciekawa, polecam. Autorka jak zwykle solidnie przygotowała się do tematu od strony naukowej.

Z polskich autorów uwielbiam B. Schulza :) Natomiast z zagranicznych Cortazara! Mogłabym go czytać bez końca :) Ale ostatnio też przyznam się, że czytam książki elektroniczne, zaczęłam na przykład "Opowiadania krótsze i dłuższe" J. Przetacznika, a przede mną jeszcze "Kobieta Sukcesu" (to z goneta.net)

"Lewiatan" Scotta Westerfelda. To długo wyczekiwany, przełożony przez Jarosława Rybskiego na j. polski egzemplarz. Ta książka "trybi" steampunkiem, co dodaje jej atrakcyjności.

"Lewiatan" Scotta Westerfelda. To długo wyczekiwany, przełożony przez Jarosława Rybskiego na j. polski egzemplarz. Ta książka "trybi" steampunkiem, co dodaje jej atrakcyjności.