Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość WRR RRRR V

ALE JESTEM ZLA NOSZ CHOLERA MAC !!

Polecane posty

Gość WRR RRRR V

Ale jestem zlaaaaaaa ! Wczoraj mialam pierwszy raz egzamin z prawka ! Oblal mnie i 19 innych osob ;( cala moja grupa nie zdala ! A wiecie dlaczego ja nie zdalam?Jezdzilam sobie z nim 15 minut po miescie i on mi kaze skrecic w lewo,to ja zjezdzam na lewy pas i widze katem oka w lusterku ,ze auto daleko jest i zdaze skrecic,a on mi zaczal mocno hamowac i polecial tekst,,nie spojrzala pani czy nic nie jedzie'',a ja mowie,,patrzalam w lewe lusterko'',a on na to ,,przykro mi ,ja tego nie zauwazylem'' .. no kurwa no !! dupek zasrany ;( a wy za ktorym razem zdalisie?na czym was udupiali ?

Gość WRR RRRR V
patrzalam w lusterko,ale wg niego nie patrzalam ;/ bo wg niego powinna cala glowa mi chodzic,zeby on wiedzial ze patrze ;/ pff ;/ obym zdala za drugim razem :(

Gość WRR RRRR V
sorrek ;] blad ale to z nerwow hehe nadal mnie nosi wrrr

Gość prawidlowa odpowiedz
nie ma sie co lamac. ja zdalam za 3 razem. a oni specjalnie czepiaja sie kazdej pierdoly bo wiadomo - za kazdy egz placisz wiec to dla nich oplacalne. teraz zdac za 1 razem to wyczyn;)

tak to już jest na tych egzaminach ;) jak sie egzaminator uprze to Ci wszystko wmówi ;) następnym razem może się uda :P :D

Gość WRR RRRR V
No racja,wlasnie wszyscy tak mowia ;/ Ze oni tylko szukaja sposobu,zeby udupic ;/a po miescie nie chce im sie jezdzic tyle czasu ;/ obym teraz zdala,bo strasznie mi zalezy :)

nie rozumiem o co chodzi. po co przy skręcie w lewo w lusterko? raczej przed siebie trzeba patrzeć czy z naprzeciwka nie jedzie.

patrzYlam a nie patrzAlam:P Oni juz tak maja, instruktorzy od jazdy.......udupcza czlowieka nawet za 5 razem aby kase zwinac:/