Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kolezanka mnie olewa

Kolezanka mnie olewa

Polecane posty

Od kilku dni nie odbiera ode mnie telefonow, nie odpisuje na smsy..nie wiem co robic poniewaz ja lubie.Na pytanie czemu nie odbiera odpowiada ze teraz wiem jak to jest. Juz nie wiem co robic...

Gość martynnkak
wydaje mi sie ze są to jakiej jej humory, niektóre laski tak mają. Sama miałam taką "kumpele" która tak jak w twoim przypadku olewała mnie ciepłym moczem. Nie przychodziła na umawiane wczesniej spotkania itp

Gość figo fago...
nie martw się, możliwe,ze jej coś takiego również z kiedys zrobilaś i eraz Ci pokazuje jakie to uczucie. Ja napisalam do kolegi wiadomosc i mi nie odp a wiem,ze jest na gadu, mielsimy bdb kontakt, nawet sie całowalismy,a teraz taka zlewka ;) to jest super uczucie....ehh

Gość martynnkak
albo zaszłaś jej czymś za skóre?

Nie, nie zaszlam jej za skore, nic nie zrobilam. Wczoraj sie widzialysmy i wtedy padala jej odpowiedz. Dzis wyslalam sms proponujac spotkanie u mnie i...cisza. Nie wiem co robic. czy kiedy sie z nia spotkam to zaczac ten temat ze nie odpisala czy zostawic to?

Gość martynnkak
zostaw to! nie poruszaj tego tematu, udaj ze masz to głębowko w du**e że Cię olała. Takie jest moje zdanie! Dumnie choćby w trumnie:D:D

Martynnakk a jak y sie zachowywalas w stosunku do swojej znajomej? Tez wlasnie udawalas ze masz ja w dupie?

podnosze