Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ZALAMANAAAAAAA555

MÓJ TATA WSTYDZI SIE MOICH STUDIÓW!PROSZE DORADZCIE COŚ KOCHANI!!!

Polecane posty

Gość ja skonczyłam prace socjalna t
eż i dziwne co piszesz ze perspektywa 1500 zł jest ja jestem świezo po studiach i od razu dostalam w krakowie pensje 2000 zł a kolezanki które nie maja jeszcze studiów tylko robią dopiero zaocznie tez zarabiają 1700 zł od razu

no w krakowie to moze i tyle sie zarabia ale w mniejszych miescinach trzeba miec duze znajomosci zaby jakakolwiek prawe w tym zawodzie dostac:) a ktos napisał ze pielegniarstwo nadaje sie na jakas szkolke policealna i tu sie mylisz nie zdajesz sobie sprawy jaka wiedza musi wykazac sie pielegniarka i jak ciezkie sa to studia....ale tak to jest jak wypowiada sie ktos kto nie zna tego zawodu

Gość FR55555
JA PRACUJE JAKO PRACOWNIK SOCJALNY W MALEJ WSI I NAWET STUDOW NIE MAM A ZARABIAM 1700 ZŁ SPOKOJNIE |+|JAKIEŚ DODATKI WIEJSKIE ITD.

Gość Dziwny ten twój Ojciec
przecież to to Ty później będziesz pracowac w tym zawodzie a nie on ,jeżeli czjesz sie w tym dobrze to wszystkow porządku a jezeli chodzi o wynagrodzenie po skończonych studiach to jaeli nawet skończyłas by prawo czy medeycyne ale była słaba w tym to i tak kokosów by z tego nie było napewno Słuchaj Siebie ,bo studiowanie dla przyjemności ojca nie ma sensu