Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość binio

czy ja przesadzam???

Polecane posty

Gość binio

maz pracuje od 8 do 16, moze niema zbyt ciezkiej roboty ale zawsze. Ja zajmuje se domem i dziecmi. To ja wstaje do malego w nocy(niemowle), karmie przewijam, usypiam, starszym tez zajmuje sie prawie caly czas ja, nawet jak maz w domu jest. I chodzi o to, ze dzis pojechalismy do jego rodzicow na wodke, wiadomo andrzejki, tzn maz mial sie napic a ja nie, prowadze. mielismy wrocic razem do domu ok 18, ale ze ja bylam nietomna po nocce nieprzespanej to siostra meza mnie odwiozla razem z dziciakami do domu i wrucila, zeby potem odwiesc meza. No i teraz se pije, wiem ze poszedl kupic nastepna flaszke, potem piwa i domyslam sie jak juz teraz wyglada, najebany jest jak zaraza. I jeszcze pije, wiem bo dzwonilam. Przyjedzie taki naraany, jutro bedzie spal caly dzien( ma wolne) dzien zjebany juz, ja oczywiscie znowu bede miala dzieci na glkowie i z nikad pomocy, jestem zla na niego, ze on se pije w najlepsze, a potem bedzie miec w dupie wszystko i pujdzie spac, czy nie przesadzam???

Gość a ja mam pytanieee
w której czesci Polski przymiotnik stawiaja po rzeczowniku bo już ktorys raz spotykam sie z tym na forum? :P