Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość asssiorrek

przesuszone wlosy - blagam pomozcie

Polecane posty

Gość asssiorrek

mam krecone i bardzo przesuszone wlosy, pomaga mi l'biotica wax ale tylko do nastepnego mycia a myje codziennie bo mam lojotok poleccie mi prosze jakies dobrze nawilzajace mleczko do wlosow ktorego moglabym uzywac codziennnie z gory dziekuje za odp,

Gość asssiorrek
dziewczyny na pewno ktoras z Was uzywa czegos nawilzajacego do wlosow

Ja używam takiego jedwabiu CHI w małej buteleczce. Super pachnie i raczej pomaga.

Gość chce spowrotem byc blond
ja tez mam strasznie suche wlosy, ktore na dodatek sie pusza. mialam takie za lopatki, byly tak suche, ze juz nie pomagalo kompletnie nic. nie dalo rady ich rozczesac bez wielkiej ilosci odzywki. nakladalam odzywke, potem jeszcze jakas odzywke w sprayu bez splukiwania lub jedwab a i tak mialam siano. musialam je obciac. teraz jest lepiej, choc i tak sa sianowate. uzywam elseve z mleczkiem krolewskim do suchych wlosow, a potem jeszcze na to jedwab farouk i jest ok, choc jeszcze daleko do tego zebym byla zadowolona. pozytywnie zaskoczyly mnie odzywki evy (eva), niska cena a sa naprawde dobre. fajna jest tez maska z dove do suchych wlosow oraz maska tre-semme (nie wiem czy dostepna w polsce). ale generalnie - przetestowalam mnostwo produktow i tak naprawde po zadnym nie bylo takich efektow, jakich bym sobie zyczyla. a chcialabym zeby wlosy byly blyszczace, ladnie sie ukladaly i nie wygladaly jak szczota.