Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

abrakebabra

boze jakie to cudowne

Polecane posty

napisze tak mam 22 lata nie miałam faceta od razu ponad nie miałam zadnych blizszych kontaktów z facetami w sensie całowania i przytulania no i wczoraj na imprezie kolezanka przyszła z bratem którego zreszta znam i lubie i seie wygłupialismy i mnie co jakiś czas obejmoał i przytulał zalany był:P matko wiem ze to głupie ale az mi sie robiło ciepło i miło na serduchu kurde taka mała rzecz a cieszy jednak człowiek potrzebuje odrobine czułosci:P

Gość ta inna to tez ja
cudownie to jest, kiedy On Cię kocha i jest trzeźwy :P

Gość jadzia co ludziom zawadza
Moze ten brat cos do ciebie czuje?

nie sadze zeby cos czuł do mnie aczkolwiek ludzie mysleli ze jestesmy para chociaz byłam powsciagliwa i absolutnie nic nie robiłam po prostu pijany był i sobie mnie upodobał jako efekt do przytulania i szturchania..a ze jajcara jestem to było zabawnie sadze ze mnie po prostu lubi

Gość gghhrtgr
22 lata i nigdy nawet nsię nie przytulalas ani całowalas? DlaczegO?

Gość jadzia co ludziom zawadza
ja w wieku 22 lat mialam swoj pierwszy raz:))

nie całowac sie całowałam i macałam tez:P az tak żle ze mna nie jest bo niegdys jakoś lepiej sobie radziłam:D ale mówie ze od roku nie miałam zadnych kontaktów z facetami po prsotu przebywam wśrod tych samych osob ciagle, mało nowych osob poznaje a poza tym na imprezach nie lubie poznaowac kolesi..bo nie liubie obcierac sie w tancu z obcym kolesiem:P