Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Vidia

Problem z cipką

Polecane posty

Gość Vidia

Od pewnego czasu czuję się jakoś nie swojo...Boli mnie brzuch i mam mdłości.Zauważyłam nie dawno że leci mi krew z dróg rodnych.Uprawiam sex z moim partnerem dość często ale wcześniej nic takiego nie zauważyłam.Straciłam też apetyt do jedzenia.Co się ze mną dzieje??? Czy to jakaś choroba???Pomóżcie!!!

Gość olka1777
Szczerze?? to dziwi mnie co ty tu robisz jeszcze . Skoro mialas krwawienie a nie byl to okres to chyba nalezalo isc odrazu do lekarza. Nie mam pojęcia co ci jest. Obajwy jak w ciązy ale ta krew.. nie wiem dziewcyzno ale nie mas zna co czekac idz szybko do ginekologa

Gość Vidia
Nie dodałam, że wczoraj zabawiałam się butelką po piwie i chyba ustnik nie był zbyt gładki, z poczaku nic nie czułąm, bo byłąm bardzo podniecona i wilgotna, ale dziś zaczęły się te objawy, a do lekarza boje się iśc, bo to mój tato, a jesst jedynym gin w naszej mieścinie Bardzo się boję czy kawałek szkła nie zostało w środku, sikając nasłuchuję czy do muszli nie wpadło nic zbiżonego do szkła, ale jak dotąd nic

Gość olka177
to jedz do innego miasta i kup wibrator lepsz efekt

Gość Vidia
nie przeszkadza mu, zdążył się przyzwyczaić do zmiany koloru członka. Od dawna uprawiamy seks analny i robimy to nawet jak mam biegunke, tak więc czerwony penis to nic w proównaniu z brązowym