Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

wkurzona bardzo zona

wrocilam dzis po zajeciach na uczelni...

Polecane posty

i ze zmeczenia i nudow weszlam na kafe i coraz bardziej widoczna tu jest karykatura prawdziwego zycia i te problemy... z dziewicami nie-dziewicami, prawiczkami, zdradami, kochankami.. to jakas abstrakcja. Boze.. jak ja kocham real :)

Gość ja tam wole carrefour
💤niż real

Gość lidl obecny

Gość zazdraszczam
bo mi się zaczyna mieszać powoli...mam wrażenie, że dookoła same okazje czyhają na każdy związek, nie ma żadnych gwarancji..ehh :(

Gość zazdraszczam
aha, no i jeszcze kompleksy mi się zaczęły "uwydatniać" :(

emilka fakt :) chociaz fascynacje forum mam juz chyba za soba :) w kazdym razie.. jak wchodze tu to wszytsko wydaje mi sie karykaturalne.. jakies naciagane nieprawdziwe problemy ktore pisza osoby chyba ze stazem nastoletnim.. najwyzej.. a w realu jest wszystko takie bliskie, przejzyste, proste cos wiecej niz literki :)| glos, smiech, rozmowy, ludzie tacy barwni ze az nie wiadomo z kim rozmawiac , z czego korzystac :) uwielbiam ladowac akumulatory na studiach... :)

nie wiem.....:) sama już nie wiem jak to wszystko wygląda. tyle i aż mogę powiedzieć. :)

wkurzona tak do mnie faceci piszą z kafe😭a tutaj przecież kazdy jest szczery;)

Gość Do wkurzonej żony
Dziękuję !Poprawiłas mi humor dziewczyno ! Widzę ,że myślące kobietki jeszcze też są ! Od pewnego czasu oglądam te topiki i ogarnia mnie przerażenie.Wydumane problemy , poziom i temat w sumie jeden .Seksualność we wszystkich wymiarach ! Zastanawiam się czy dzisiejsze małolaty nic innego nie mają w głowach ? Bzdet na bzdecie ! Żenada!

"do wkurzonej zony" no to dalam teraz plame z tymi cyckami :P a tak serio.. tu tez sa fajni ludzie :) tylko trzeba poszukac glebiej ;) ale roznica miedzy swiatem kafe a swiatem zywym jest kolosalna :)