Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość KWIATUSZEK_0077

BŁONA PRZERWANA CZY NIE ??

Polecane posty

Gość KWIATUSZEK_0077

PRÓBOWAŁAM PRZEŻYĆ SWÓJ PIERWSZY RAZ Z CHŁOPAKIEM. PODCZAS, GDY CHCIAŁ WE MNIE WEJŚĆ- POCZĄTKOWO POCZUŁAM LEKKIE PIECZENIE A PO CHWILI MIAŁAM UCZUCIE, JAKBY W TYM MIEJSCU COŚ MNIE ROZRYWAŁO, TO TRWAŁO KILKA CHWIL I ZREZYGNOWALIŚMY, BO BÓL BYŁ NIE DO ZNIESIENIA. BOLAŁO MNIE JESZCZE KILKA MINUT PO TYM. BŁONA DZIEWICZA NADAL SIĘ TAM ZNAJDUJE, WIĘC CZY MOŻLIWE JEST , ŻE ZOSTAŁA PRZERWANA LUB NARUSZONA I PRZY KOLEJNEJ PRÓBIE NIE POCZUJĘ JUŻ TEGO BÓLU?? PROSZĘ O POMOC, GDYZ BARDZO SIĘ BOJĘ TEGO, ŻE TO UCZUCIE MOŻE SIE POWTÓRZYĆ

Gość blackcat
tam się znajduje? tzn gdzie? bo po tym forum to się juz wszystkiego spodziewam i nieznajomosc własnej anatomii już mnie nie dziwi :o

Gość Kriksa
należy to zrobić jednym mocnym zdecydowanym pchnięciem..jeśli Twój chłopak będzie chciał to zrobić powoli i delkiatnie to będziesz się męczyć tak ciągle....

Gość KWIATUSZEK_0077
znam własną anatomię:). Jednak miałam na myśli to, czy w wyżej opisanej przeze mnie sytuacji możliwe jest, by błona została naderwana luib przerwana w takim stopniu, by podczas kolejnej proby nie odczuwac już bólu... (opisanego przeze mnie: rozrywającego i nie do wytrzymania) Pozdrawiam wszystkich

Gość no bo penis jest duży
i się za pierwszym razem nie chce zmiescic :-)

Gość KWIATUSZEK_0077
ale odpowiedzi nie uzyskałam :D

Gość KWIATUSZEK_0077
Mam pytanie, Od jakiegoś czasu próbujemy z chłopakiem rozpocząć współżycie seksualne... Wszystko jest w porządku do momentu, gdy on nie założy prezerwatywy i nie próbuje we mnie wejść... Podczas tych prób wydaje mi się, ze moja pochwa jest za ciasna lub "zamknięta" i pomimo naporu jego członka nie dochodzi do zbliżenia...:(. Ginekolog powiedział mi podczas badanie, że wszystko ze mną w porządku, ale podczas pierwszego razu nie mam się "spinać" i stresować. Jak temu zaradzić?? Bardzo si tym stresuję i juz kilkakrotnie z tego powodu pełne zbliżenie nie doszło do skutku... Proszę, poradźcie mi, jak mam temu zaradzić lub co z tym zrobić... Dodam, że gra wstępne trwa dość długo...

Gość spróbuj się rozluźnić
jeżeli jesteś pełnoletnia to wypij drinka przed :) może jesteś za mało nawilżona, można kupić żel nawilżający np. Durex czy KY, spróbuj też wziąć członek w rękę i sama go wprowadzić, najlepsza na początek jest pozycja klasyczna, z poduszką pod pupą i uniesionymi nogami

Gość a może to strach
czasem paniczny lęk przed ciążą uniemożliwia rozpoczęcie współżycia, porozmawiaj z ginekologiem na temat skutecznej antykoncepcji

Gość alkasia35
nie powiedziałabym, że klasyczna jest najlepsza. nam się długo tak nie udawało, a w końcu zrobiliśmy to od tylu, 'na pieska'