Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 54433534

ciało czy twarz?

Polecane posty

Gość 54433534

Przeglądając oferty facetów na jednym z portali randkowych i badając swoje pierwsze reakcje dochodzę do wniosku że: - chudość skreśla faceta całkowicie, nawet jeśli ma piekną twarz - ale jeśli ma przystojną twarz, to brzuszek czy w ogole lekka nadwaga nie gra roli - jeśli jest otyły, to także twarz nie ma znaczenia - jeśli jest piękny, muskularny, opalony, z cudowną twarzą to tylko go sobie oglądam i myslę "fajne ciacho, ewentualnie na raz", ale nie wyobrażam sobie być w związku z takim (wydaje mi się zadufanym, niewiernym człowiekiem) Więc - czasami najwazniejsza jest twarz (wtedy lekkie defekty sylwetki nie przeszkadzają), a czasami ciało (bo jesli są skrajności : chudy jak patyk lub okrągły jak beczka to odpada) A jak wy to postrzegacie? A jak patrzą na to faceci?

czy ja wiem moze dla koiety ale łatwiej jest znalesc przypadki kiedy super laska z paskudna geba ma wieksze powodzenie niz pulchna dziewuszka ze sliczna twarzyczka......

Gość adgsdgad
głupiaś, wole za chudego niż z mięśniem piwnym a fe !

Gość acccca
no ja tez nie sądze aby koleś który ma super twarz ale brzuch taki że swojego pyrdka nie widzi był super ciachem i miał powodzenie:P

zrozumice ze nie bedziecie do konca zycia mlodzi,piekni i bez zmarszczek!

Są rożne gusta i gusciki. kazdemu sie podoba co innego. zreszta jak ktos ma nadwage to zawsze moze stracic na wadze i odwrotnie.

Gość Amanda86
A ja wole miec troche ciala zeby bylo sie do czego przytulic. Facet dla mnie powinnien przedewszystkim byc wyzszy odemnie no i powinnam miec gdzie sie schronic. Twarz powinna byc ladna ale nie chlopieca, z lekkim zarostem i bez pryszczy :-))

Gość acccca
o gustach się nie dyskutuje:P