Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Asia..1980

taka super, a sama - kolejny topik

Polecane posty

Gość Asia..1980

Naprawdę nie wiem dlaczego tak się dzieje. Próbuję podsumować siebie, znaleźć jakieś wielkie wady ale nie znajduję. Może to że kłócę się czasami? Ale moim zdaniem dość rzadko i chyba nie jest to jakieś niespotykane u kobiet. Zawsze byłam wierna, wyrozumiała, czuła, ciepła, lubiłam seks, dbałam o siebie. A jednak moje związki się rozpadały. Z urodą nie jest najgorzej (wiele osob porównuje mnie do Monici Bellucci), jestem miła, sympatyczna, niegłupia, chociaż typ domatorki (nienawidzę dyskotek itd). Moja sąsiadka ostatnio powiedziała mojej mamie "Asia jest taka sliczna i fajna dziewczyna, że zasługuje na najlepszego faceta". I wszyscy się dziwią dlaczego moje związki się rozpadają i dlaczego wciąż jestem sama. Moje ciotki, sąsiadki, kuzynki a nawet własny ojciec itd itd... nie potrafią zrozumieć dlaczego źle mnie potraktował kolejny facet. Powiecie że wymagam za wiele? Błąd. Spotykałam się nawet z brzydalami, biedakami, o ile mieli jakoś poukładane w głowach. Dochodzę do wniosku że zostanę starą panną. Nikt nie potrafi mi powiedzieć dlaczego. Dlaczego brzydsze lub głupsze (przepraszam, ale to prawda) dziewczyny już dawno mają męża, a ja nie? Nawet moi faceci nie potrafili mi tego powiedzieć. Wszyscy kochali mnie szaleńczo (nawet jakies próby samobójstw z ich strony były), ale i tak ..... nigdy nic nie wychodziło. Mówili "zazdroszczę twojemu przyszłemu mężowi, bo będziesz wspaniałą żoną", po czym... znikali.

Gość Nena24
rzygam juz takimi topikami :O

Gość WM
To samo co ileś-tam topików niżej, tylko, że w męskiej i młodszej (sądząc z nick'a) wersji :) Nie wiem dlaczego, po prostu nie masz szczęścia i tyle.

a po cholerę ten "kolejny topik"? szczerze mówiąc nie zamierzam czytać tych Twoich wypocin. Kolejnych topików mi nie trzeba...

Gość Asia..1980
"znajdziesz męża , troche czasu sobie daj" Ile czasu? :O Skonczylam juz 28 lat, od 10 lat szukam Pana Właściwiego i nic.

Gość jadzia co ludziom zawadza
Przeanalizuj moze przyczyny rozpadu kazdego z twoich zwiazkow. Zastanow sie, moze za bardzo naciskalas, za bardzo chcialas miec na wlasnosc. Jako, ze jestes typem domatorki nie wychodzilas i nie chcialas puszczac facetow na zabawy, moze nie ma w tobie luzu i po blizzszym kontakcie okazujesz sie byc nudna i bez polotu....to nie sa zlosliwosci tylko mozliwe przyczy samotnosci. Czasem sami nie zdajemy sobie sprawy, ze moze byc w nas cos co odpycha innych. Jezeli rzucil cie jeden, moze dwoch facetow to ok, zdarza sie. Jednak jesli to juz kolejny zwiazek i konczy zawsze sie tak samo to ja bym sie jednak na twoim miejscu zastanowila czy nie ma w zachowaniu czy charakterze czegos co dzuala jak odpychacz.

Gość mam to samo chyba
ale w drugą stronę. 3 lata eksperymentów i kupa blada......

Gość ofer ma
"Z urodą nie jest najgorzej (wiele osob porównuje mnie do Monici Bellucci), jestem miła, sympatyczna, niegłupia, chociaż typ domatorki (nienawidzę dyskotek itd)." wyjdziesz za mnie? :D

Gość widze ze lubisz ten sport

Gość hehe prowokacja.....