Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fzs

Prezent na gwiazdkę

Polecane posty

Gość fzs

W rodzinie mamy zwyczaj obdarowywania się prezentami na gwiazdkę. Ja wylosowałem szwagra. Proszę o pomoc, o jakieś propozycje, pomysły na prezent. Koszt ok 30 zł +/- kilka złotych. Szwagier po 30-tce, wuefista.

proponuję jakiś czaderski gwizdek :)

mam nadzieję że pomogłam, ja lubię bardzo wymyślać wybieranie prezentów sprawia mi dużą przyjemność pozdrawiam

Gość to może coś dla teściowej
i teścia ktoś mi podpowie? a gwizdek super - pomysł rewelacyjny!

ja rok temu niedoszłej jeszcze teściowej podarowałam taki zestaw herbat dilmah - ona bardzo lubi te herbatki a ze względu na cenę nigdy nie pozwalała sobie na nie często, więc kupiłam taki zestaw herbat było tam ok 5 rodz. i każdej po kilka szt. - byłą bardzo zadowolona a w jakim wieku jest twoja teściowa?

Gość fzs
*bl dzięki wielkie przemyślę temat bo jest ciekawy jakby coś Ci jeszcze wpadło do głowy to "przelej to" na forum pozdrawiam:-)

mój ojciec jest sportowcem amatorem gra w drużynie piłki nożnej i zawsze były mu kupowane gażety związane z tym sportem może on też ma jakąś dziedzinę sportu którą lubi najbardziej np. getry sportowe (czyli takie długie skarpety) kosztują już od 20 może być piłkanapisz o nim coś więcej to może jeszcze coś wymyślimy

Gość chichaczka
a co dla tesciowej i tescia? oczywiscie cos niedrogiego, bo ludzi do obdarowania duzo a kasy jak wiadomo malo :/

Gość kaziakazia
Ja też proszę o pomoc w wyborze prezentu. Chodzi mi o jakiś ciekawy drobiazg tak do 40 zł dla szwagra, który przyjeżdża na święta z Anglii.Jeżeli to komuś pomoże, to dodam, że pracuje jako konserwator/pracownik budowlany.

Gość gość
Może jakiś dobry alkohol dla szwagra? Na pewno pomysł warty przemyślenia,tym bardziej że idą święta. Poza tym już do 100zł można wybrać naprawdę szereg ciekawych rzeczy,wszystko jest kwestią zainteresowań danej osoby. www.WszystkozAmeryki.com