Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość SzaraMyszkaSzaraMyszka

ex kontra aktualny chłopak ehm..

Polecane posty

więc, kilka lat temu rozstałam się z pewnym chłopakiem, było mi z nim cudownie, więc dłuższy czas bolało mnie to rozstanie. Po kilku miesiącach spotkałam Mateusza, było cudownie przez pierwsze 2 lata, myślałam że to mój jedyny, ale chyba się myliłam. Od prawie 2óch lat staramy się naprawić nasz związek, ale to niestety jest niemożliwe bo mój facet zrobił się bardzo chamski i arogancki w stosunku do mnie i uważa, że jest wszystko ok z jego zachowaniem, że może nieraz przesadza, ale ogólnie to jest spoko.. Tyle łez co przez niego wylałam.. Mój były też w podobnym momencie co ja spotkał dziewczynę i są do tej pory, jednakże ich związek to już w ogóle porażka z tego co mi opowiadał... Są ze sobą bo są, samo przywiązanie, zero praktycznie uczucia, kłótnia co drugi dzień... I w maju tego roku rzecz jasna tak się stało, że zagadał do mnie na NK, potem kilka razy zdarzyło nam spotkać się na ulicy oczywiście rozmawiało też nam się świetnie... Wymiana numerami itd. wszystko oczywiście na koleżenskich stosunkach... w trakcie tak pisania smsów wyznał mi, że nadal mu się bardzo podobam itd., że nie potrafi zapomnieć tego co było między nami i był głupi, że wtedy pozwolił byśmy się rozstali... I to wszystko utrzymuje po dziś dzień :( Pisze i mówi mi ciągle, że z dnia na dzień zalezy mu jeszcze bardziej, a ja nie wiem co mam robić ...:(

Gość liliii
nie zaczyna sie zdania od WIĘC :-O

Gość jkashiucgf
nad czym sie zastanawiasz, to chyba oczywiste, ze skora nie uklada sie Wam w zwiazkach to oboje je konczycie i wracacie do siebie :). Tylko zrobcie to w takiej kolejnosci jak ja to napisalam a nie na odwrot ;)-

I my Ci mamy to powiedzieć? Ludzie, zacznijcie w końcu brać odpowiedzialność za swoje życie i decyzje, a nie pytajcie o wszystko na forum :o

Black Cat --- nie pytam was co mam robic, tylko o rady