Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 dziewczynka z zapalkami.......

mam jedno marzenie jak odnosnie faceta jak myslicie moze sie spelnic?

Polecane posty

Go艣膰 dziewczynka z zapalkami.......

chcialabym aby facet zalowal swego wyboru tego ze mnie "olal" po tym jak wczesneij mowil co innego albo zeby cierpial przez jakas dziewczyne tak jak ja cierpialam przez niego:O 馃槶 i nadal cierpie

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
morze si臋 spe艂ni膰 ale nie tedy droga to by艂a twoja lekcja do odrobienia Archanio艂 Haniel - patron mi艂o艣ci Haniela mo偶na prosi膰 o wszystko, co ma zwi膮zek z mHo艣ci膮, pi臋knem urod膮. Najlepiej zwraca膰 si臋 do niego o poranku, przez 9 dni z rz臋du, przy rosn膮cym Ksi臋藕ycu. Archaniot nie wys艂ucha modlitwy osoby, kt贸ra chce rozbi膰 czyje艣 lub swoje ma艂偶e艅stwo albo kogo艣 skrzywdzi膰. Nie wys艂ucha te偶, je艣li ktokolwiek mia艂by cierpie膰, gdyby pro艣ba zosta艂a zrealizowana. Nie pomo偶e r贸wnie偶 w贸wczas, gdy sam prosz膮cy mia艂by potem p艂aka膰 z powodu nieszcz臋艣liwej milo艣ci. Z pewno艣ci膮 natomiast pomo偶e ka偶demu znale藕膰 najodpowiedniejszego partnera i umocni zwi膮zki, kt贸re maj膮 podparcie z g贸ry”, ModliIwa do Haniela 艁agodny, przenaj艣wi臋tszy Archaniele Hanielu, kt贸remu Pan Zast臋p贸w powierzy? wszystko, co przyjemne w 偶yciu cz艂owieka. Kiedy odwiedzasz Ziemi臋, nape艂niasz j膮 bogactwem i pi臋knem. Zwracam si臋 dzi艣 do Ciebie. Przynie艣 mi milo艣膰, rado艣膰 i harmoni臋. Na ucz mnie czyta膰 w ludzkich sercach, abym odnalaz艂 mi艂o艣膰 prawdziw膮 i szczer膮 i umi艂a? rozpozna膰 prawdziwe uczucie. Pom贸偶 mi utrzyma膰 zwi膮zek, w kt贸rym jestem, je艣li jest on dobry dla mnie i dla partnera. Naucz mnie obdarza膰 mi艂o艣ci膮 i akceptowa膰 siebie samego i osob臋, kt贸ra jest mi bliska. Naucz mnie dawa膰 wolno艣膰 tym, kt贸rych imiona s膮 wyryte w moim sercu. Przypominaj mi, 偶e Ci kt贸rych kochamy, nie s膮 nasz膮 w艂asno艣ci膮. Naucz mnie szacunku „dla siebie i innych, wsp贸艂czucia i wybaczenia. Spraw, abym umia艂 wybaczy膰 sobie i tym, kt贸rzy mnie zranili uwolni膰 si臋 od poczucia krzywdy i skorzysta膰 z lekcji, jakiej mi udzielono. Natchnij mnie, abym umia艂 odnate偶膰 czysto艣膰 i spok贸j mojego serca i m贸g艂 zrozumie膰 jego prawdziwe pragnienia. Przynie艣 mi prawdziw膮 mi艂o艣膰 i os艂o艅 j膮 swoimi

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach