Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość babay

jakie pampersy najlepsze??????

Polecane posty

Gość babay

drogie mamy. chcialabym sue dowiedziec jakie wg. Was pampersy sa najlepsze. moj syn ma okolo 2 latek i zakladam mu tylko pampersa na noc. s\od samego poczatku kupowalam oryginalne pampersy teraz mysle ze juz na noc nie musi miec oryginalnych. chcialabym zmienic tylko na jakiE??

Każde które nie uczulą. Nie da się ocenić jakie najlepsze. Widzisz dla mnie pampers był beznadziejny używałam belli ( nawet nawet) a teraz ciągle huggies. Co prawda moja młoda jest jeszcze mała ale przy huggiesach mam zamiar zostac. Znajome używały biedronkowych i z lidla i też nie narzekały. Ponoć z Kauflanda też są dobre oraz tesco (te lepsze-chyba fioletowe). Musisz próbować byleby małemu pasowały

Gość aaaaaaaa2
ja na początku kupowałam firmowe pampersy póżniej huggisy też b dobre a gdy mały miał już z póroku to zaczęłam kupować z biedronki co prawda gorsze ale mały nie miał żadnego uczulenia ani odparzeń a były o wiele tansze

ja na poczatku pampersy i do szału mnie doprowadzały bo ciagle smierdzialy jak nawet trosze siku zrobił zmieniłam na belle ale pozniej przeszlismy na biedronki dada lub tifiti czy jakos i przy nich zostałam

skoro uzywasz ju tylko na noc i lada chwila nauczy sie sypiac bez to 1 duza paczka starcza ci na prawie 2 miesiace to po co teraz chcesz zaczynac testowanie na dziecku innych pampersow??

Gość babay
masz racje jedna duza paczka starcza mi na MIESIAC. bo jak teraz wychodze z malym na spacer a jest zimno to zakladam mu pampersa bo jest roznica temperatur i maly sika zaraz na ppowietrzu. chce zmienic bo jest roznica cen miedzy oryginalnymi a takimi zwyklymi tańszymi.