Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość holyWater

czy dobrze wygląda para w ktorej

Polecane posty

Gość holyWater

chłopak mam 183 cm wzrostu i jest bardzo szczupły a dziewczyna 176 i jest raczej solidna (70 kg)?

Gość nie bardzo ale kogo to...

Gość jesli tylko maja milosc
w oczach i szczescie wypisane na twarzy to wygladaja razem swietnie ;)

Gość holyWater
mnie obchodzi i juz

Ja znam taka parę. Własciwie znałam... Ona na poczatku była szczuplutka, ale jak jej się utyło, to przestała mu się podobać. I niestety jej waga była jednym z powodów rozstania.

Gość fd
Co innego, jak facet bierze sobie szczupla dziewczyne i ona przestaje o siebie dbac i tyje, a co innego, jak bierze gruba od razu.

Gość holyWater
heh,dzieki, tzn, że przy 176 wazac 70 kg jestem gruba,tak?:D pierwsze słysze ale dobra, tutasj mozna sie wieeelu rzeczy dowiedziec o sobie:D

Gość fd
to bylo to qwertz a co do ciebie, to szczupla na pewno nie jestes

Gość tripod
eee... a po co pytasz zalezy ci na tym co inni pomysla? jezeli jest ci z nim dobrze to nie powinnas sie nad tym zastanawiac:-p

Gość peryferia głupoty
mój mąż ma 186 cm wzrostu i szczuplutki, ja mam 176 cm i ważę 71 kg. A i tak wszyscy znajomi nam zazdroszczą, bo mówią że nawet dwa pasztety, jak są uśmiechnięte i szczęśliwe to wyglądają przepysznie :)

Gość holyWater
ja nie mówie ze jestem szczupła,wyglądam normalnie,ani szczupła ani gruba.zreszta ludzie dają mi 60 kg, bo jestem zbudowana proporcjonalnie i nie mam zadnych wałków,brzucha itd.

Gość na pomaranczowo tym razem
holywater no drobinka to ty nie jestes:p 70 kg to moglby wazyc facet spokojnie przy tym wzroscie

Gość peryferia głupoty
no może nie gruba, ale też nie szczuplutka.. wiem po sobie, bo ważę tylko kilogram więcej od Ciebie :) i dobrze mi z tym :P

Gość holyWater
hehe,szczupły facet:p

Gość holyWater
mi tez w sumie to nie przeszkadza,bo mi to w biust idzie:p jak schudne to pewnie od razu wlasnie bedzie widac od razu po twarzy ipo mniejszym biuscie:p

Gość glina
"heh,dzieki, tzn, że przy 176 wazac 70 kg jestem gruba,tak? pierwsze słysze ale dobra, tutasj mozna sie wieeelu rzeczy dowiedziec o sobie" a czego oczekujesz zakladajac watek?

Gość jednego nie rozumiem
holyWater - jednej rzeczy nie rozumiem :P Pierwsze twoje pytanie było że facet szczuplutki, a dziewczyna "solidna" - a teraz nagle jak Ci ktoś napisze, że nie jesteś najszczuplejsza, to nagle "ludzie" ci dają 60, i tak dalej... :P Zdecyduj się :P Swoją drogą ja uważam, że nawet "solidna" nie jesteś, tylko normalna :P Nie wiem co to za idiotyczne pytanie jest :O

Gość masz dobra wage
nie sluchaj znawcow kafeteryjnych ;)

Z tego, co wiem, to ta dziewczyna właśnie przestała o siebie dbać. I on jej nie rzucił tak od razu. Sugerował wiele razy, żeby schudła, ale ona wolała pizze i piwo. I to 70kg robiło różnicę, bo na początku ważyła ok. 53.

Gość masz dobra wage
solidna, nie znaczy gruba. Solidna - w znaczeniu, ze odroznia sie od mezczyzny drobnej budowy ;) Sporo zalezy od tego jaki sie ma kosciec ;)

Gość szczrz
holyWater - nie sluchaj nastolatkow. jasne, ze przy 176 wzrostu w wieku 15 lat wazy sie kilka deko. w wieku dwudziestukilku lat juz sie wazy przy tym wzroscie ciut wiecej. nie wiem jak wygladasz ale mysle, ze calkiem normalnie. 183 to zupelnie przecietny wzrost faceta w XXI wieku. nie rozumiem, dlaczego masz problem ale wg. mnie wygladacie zupenie przecietnie

Gość peryferia głupoty
jak chłopak Ci kocha to na pewno się nie zastanawia, czy dobrze wygląda u Twojego boku :P

Gość holyWater
hehe,to ja ciebie nie rozumiem, przeciez sama sie okreslilam jakos solidna, powiedzialam ze faktycznie ludzie dają mi 60 kg bo taka jest prawda. no ale ja i tak wiem ze szczupla nie jestm wiec akurat nie masz sie co czepiac

Gość peryferia głupoty
Cię*

Gość holyWater
oo wreszcie ktos zrozumial o co mi chodzilo z ta solidną. ps. wiem ze sie nie zastanawia, ja tez nie, po prostu tak sobie pisze i tyle.

Gość masz dobra wage
mi tez daja mniej kg niz mam ;) Moj facet mi mowi, ze jestem 10kg ciezsza niz wygladam :P A jestem drobnokoscista, wiec juz nie wiem :O

Gość jednego nie rozumiem
czepiam się, bo jeśli ludzie dają Ci 60 kg przy wzroście 176 to raczej jesteś normalną dziewczyną, więc nie rozumiem pytania z pierwszego postu. Jak szczupły musiał by być facet, żebyś przy nim wyglądała źle? Musiałby sam z 60 ważyć :P Wyszukujesz sobie problem, ot co.

Gość masz dobra wage
moze on po prostu taki slaby i sie usprawiedliwia, ze nie ma sily mnie dzwignac :P

Gość szczrz
facet, ktory rzuca kobiete wylacznie z powodu wygladu nie zasluguje nawet na spluniecie! nie wiem, moze latwo pisac jak sie tego nie przezylo - ja mam normalna budowe ciala: najbardziej rozpowszechniony rozmiar ubrania, butow i stanika ;-) i wage, choc nie modelki, trzymam od ponad 10 lat niezmieniona. na ile jednak znam swoj charakterek - w cholere rzucilabym faceta (z wieeeeeeeeeelkim hukiem), gdyby mi "sugerowal", ze powinnam schudnac! lub robil wymowki gdybym przytyla - np. po ciazy.

Gość masz dobra wage
hehehe... no przy moim bracie to akurat wyggladalaby solidnie ;) Ma 183cm tez i wazy 62 kg :P